ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Πατέρας 5μελής οικογένειας εκθέτει τον Α.Γεωργιάδη σε ζωντανή μετάδοση: «Εδώ έχουμε πραγματικά προβλήματα»

Πατέρας 5μελής οικογένειας εκθέτει τον Α.Γεωργιάδη σε ζωντανή μετάδοση: «Εδώ έχουμε πραγματικά προβλήματα»

Στον τοίχο «έστησε» τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, ο κ. Μυστρέλης, ο οποίος είναι πατέρας πενταμελής οικογένειας, καθώς αναφέρθηκε αναλυτικά στο πόσο έχουν αυξηθεί οι τιμές σχεδόν σε όλα τα προϊόντα.

Τα στοιχεία που παρουσίασε και ο μεστός του λόγος αποδιοργάνωσαν τον Άδωνι Γεωργιάδη που έδειξε ένδεια απαντήσεων λέγοντας πότε πως φταίει η παγκόσμια οικονομία και πότε ότι επί ΣΥΡΙΖΑ τα πράγματα ήταν χειρότερα.

Ο τρίτεκνος παρουσίασε τον προϋπολογισμό της πενταμελούς οικογένειάς του λέγοντας που πέρσι πλήρωνε 450 ευρώ το μήνα για τρόφιμα και σήμερα 600.

Πως πέρσι πλήρωναν 30 ευρώ την εβδομάδα για βενζίνη και τώρα 50 ευρώ.

Πως πέρσι πλήρωναν 80 ευρώ για ρεύμα και σήμερα πλήρωσε 124,6 ευρώ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης άρχισε τότε να αναφέρεται γενικώς και αορίστως στην παγκόσμια οικονομία και επέπληξε τον οικογενειάρχη λέγοντάς του ότι είναι λάθος να συγκρίνει τις τιμές του 2021 με αυτές του 2020 αλλά θα έπρεπε να τις συγκρίνει με τις τιμές του 2019!

«Ασφαλώς αν συγκρίνεις τις τιμές με πέρσι είναι μεγαλύτερες αλλά με πρόπερσι είναι μικρότερες» ήταν η χαρακτηριστική φράση του Άδωνι Γεωργιάδη που άφησε ενεούς τους τηλεθεατές.

Ο υπουργός Ανάπτυξης στα ερωτήματα του πατέρα για το τι θα κάνει η κυβέρνηση για την ακρίβεια, τον προέτρεψε να κατεβάσει την εφαρμογή ekatanalotis για να βλέπει τις τιμές ενώ άφησε και πάλι άφωνους τους τηλεθεατές λέγοντας του πως βρίσκονται στην ίδια βάρκα και πως και εκείνος είναι μια μέση ελληνική οικογένεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο οικογενειάρχης δεν άφησε αναπάντητη την πρόκληση του υπουργού Ανάπτυξης. «Δεν μπορώ εγώ να λύσω τα προβλήματα της παγκόσμιας οικονομίας, εδώ έχουμε πραγματικά προβλήματα. Δεν είμαστε στην ίδια βάρκα κ. Υπουργέ. Δεν μπορείτε να λέτε στους πολίτες ότι φταίει η παγκόσμια οικονομία», ήταν η πληρωμένη απάντηση που έδωσε στον Άδωνι Γεωργιάδη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.