ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Γεωργιάδης για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ: «Μα είναι δυνατόν βρε Αλέξη μου να επιλέγεις έναν οδηγό με ολοκαίνουργια Mercedes;»

«Το ότι κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ να με βάλει σε όλα τα προεκλογικά σποτ είναι τιμητικό για εμένα»

Α.Γεωργιάδης για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ: «Μα είναι δυνατόν βρε Αλέξη μου να επιλέγεις έναν οδηγό με ολοκαίνουργια Mercedes;»

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, σχολίασε το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια.

Ειδικότερα, είπε ότι «το ότι κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ να με βάλει σε όλα τα προεκλογικά σποτ, το ότι με έβαλε στο σποτ για το εμβόλιο και τώρα για την ακρίβεια είναι τιμητικό για εμένα».

«Με αναγνωρίζουν ως αντίπαλο οι πολιτικοί μου αντίπαλοι, αλλά ως προς το συγκεκριμένο σποτ έχω να κάνω κάποιες παρατηρήσεις. Θέλω να δώσω μία συμβουλή στον κ. Τσίπρα, τον φίλο μου: το κάθε σποτ κρίνεται στις λεπτομέρειες. Θέλουν να περάσουν το μήνυμα της δυσκολίας ενός συμπολίτη μας από την ακρίβεια στα καύσιμα. Μα είναι δυνατόν βρε Αλέξη μου να επιλέγεις έναν οδηγό με ολοκαίνουργια Mercedes; Άμα έχεις λεφτά για να πάρεις Mercedes, ας πληρώσεις και 1,70 ευρώ τη βενζίνη. Δεν είσαι ο φτωχός που δεν μπορείς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Επίσης, ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι έψαξε να δει τι γινόταν στις τιμές των καυσίμων επί ΣΥΡΙΖΑ και όπως υποστήριξε ότι τον Ιανουάριο του 2017 τα επίπεδα στις τιμές είναι σε αυτά που δείχνει τώρα το σποτ.

«Βρε Αλέξη μου κυβέρνησες. Όταν έφταναν οι τιμές ψηλά, έβαζες και ΕΦΚ. Κάπου ένα έλεος… Θα συνιστούσα όταν βγάζουν σποτ με εμένα να μου το στέλνουν πριν να το βλέπω για να τους… σώζω από λάθη».

Υπενθυμίζεται πως με νέο τηλεοπτικό σποτ, ενταγμένο στην ευρύτερη καμπάνια του κόμματος «Καν’ τους off», κριτική στην κυβέρνηση αναφορικά με τα επίπεδα ακρίβειας ασκεί η αξιωματική αντιπολίτευση.

Στο νέο βίντεο, το οποίο ανάρτησε στον λογαριασμό του στο facebook και στο Twitter, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, ακούγεται ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης να τονίζει πως «το φαινόμενο της ακρίβειας είναι υπαρκτό και παγκόσμιο».

https://twitter.com/atsipras/status/1481189598785069060

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μάλιστα, απάντησε την Τετάρτη με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο επίμαχο σποτ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.