ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Α.Τσίπρας μας «τρολάρει»: Κατακρίνει τον Κ.Μητσοτάκη για «πολιτική κατευνασμού» απέναντι στην Τουρκία

Ο Α.Τσίπρας μας «τρολάρει»: Κατακρίνει τον Κ.Μητσοτάκη για «πολιτική κατευνασμού» απέναντι στην Τουρκία

Τελικά το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα δεν σώζεται με τίποτα.

Την ίδια ώρα που στην Τουρκία κυβέρνηση κι αντιπολίτευση είναι μία γροθιά στα σημαντικά θέματα της εξ. πολιτικής, εδώ κάνουν άσκοπη αντιπολίτευση παραπλανώντας τον κόσμο.

Κατηγορεί ο Αλέξης Τσίπρας τον Κυριάκο Μητσοτάκη για ενδοτική στάση τη στιγμή που και ο ίδιος έκανε ακριβώς τα ίδια, ή μήπως είχε πουλήσει «τσαμπουκά» πουθενά και δεν το θυμόμαστε. Εμείς ομιλίες Ερντογάν στην Θράκη μπορούμε να θυμηθούμε έτσι πρόχειρα και τουρκικά σουλάτσα (όπως και τώρα) στην Κύπρο.

Όταν αποφασίσει το πολιτικό σύστημα να σοβαρευτεί ίσως τότε δούμε άσπρη μέρα μέχρι τότε…

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές, είχε έντονο το στοιχείο της επίθεσης στην Κυβέρνηση. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν δίστασε να κριτικάρει τη στάση που κρατά η χώρα απέναντι στην Τουρκία, παρ’ όλο που και η κυβέρνησή του έκανε ακριβώς τα ίδια.

Την ανησυχία του για τις εξελίξεις στη Συρία εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό. Επίσης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν επιδιώξει την ενεργοποίηση των κυρώσεων που έχει αποφασίσει η Σύνοδος Κορυφής σε βάρος της Τουρκίας.

Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την ανησυχία του για τις εξελίξεις μετά την εισβολή της Τουρκίας στη Συρία: «Σε ότι αφορά την καθημερινότητα όλων μας, δεν έγινε πιο γαλανή η ατμόσφαιρα. Προβλήματα πολλά υπάρχουν, και είμαι ανήσυχος σε ότι αφορά στις εξελίξεις στην περιοχή μας. Πρόκειται για μια τεταμένη κατάσταση, με την εισβολή της Τουρκίας στη Συρία».

«Έχουν περάσει τρεις μήνες και όσο είδατε κυρώσεις κατά της Τουρκίας, άλλο τόσο είδαμε και εμείς. Η Ευρώπη πήρε μια απόφαση, αλλά η κυβέρνησης έπρεπε να επισπεύσει και να ζητήσει την εφαρμογή των κυρώσεων. Συναντήθηκε ο κ. Μητσοτάκης με τον Ερντογάν, ήρθε ο Πομπέο και δεν είδα τίποτα. Ακούσατε τη λέξη κυρώσεις να προφέρεται από τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Δένδια;

Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση έχοντας να διαχειριστεί το προφυγικό, διστάζει να διεκδικήσει μέσα από διπλωματικές οδούς, κυρώσεις ενάντια στην Τουρκία που εν πάσει περιπτώσει θα έβαζαν εμπόδια στην αχαλίνωτη στάση του κ. Ερντογάν. Η κυβέρνηση ακολουθεί πολιτική κατευνασμού απέναντι στον Ερντογάν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.