ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θάνος Τζήμερος: Το λερωμένο με καφέ πουκάμισό του μετά την επίθεση του Γ.Πρωτούλη (φώτο)

Θάνος Τζήμερος: Το λερωμένο με καφέ πουκάμισό του μετά την επίθεση του Γ.Πρωτούλη (φώτο)

Ο Θάνος Τζήμερος είχε χθες καυγά με τον Γιώργο Πρωτούλη στο περιφερειακό συμβούλιο.

Ο λεκές από καφέ είναι αποτέλεσμα του έντονου καβγά που ξέσπασε μεταξύ του Θάνου Τζήμερου και του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννη Πρωτούλη στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου. Ο καβγάς ξεκίνησε όταν ο Θάνος Τζήμερος χαρακτήρισε τον Γιάννη Πρωτούλη «σταλινοφασίστα», «άνεργο που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζόμενων» και «εκπρόσωπο κόμματος που θέλει να φέρει στην Ελλάδα τη δικτατορία και τον εμφύλιο».

Ο κ. Πρωτούλης απάντησε στους χαρακτηρισμούς και αποκάλεσε τον Θάνο Τζήμερο «Ναζί με κοστούμι» και «αποτυχημένο που πήρε στις εκλογές μόνο 0,5% αν και τον στήριζαν όλες οι γερμανικές βιομηχανίες».

Ο κ. Πρωτούλης ήταν φανερά εκνευρισμένος που κάποια στιγμή έσπρωξε το φλιτζάνι με καφέ που είχε μπροστά του ο κ. Τζήμερος με αποτέλεσμα να τον λερώσει. Τότε, ο Θάνος Τζήμερος κάλεσε την αστυνομία και επέμεινε να προχωρήσει στη σύλληψη του κ. Πρωτούλη. Ο κ. Τζήμερος επέμενε να γίνει η σύλληψη, ενώ πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου και ο διευθυντής του γραφείου του περιφερειάρχη τον προέτρεψαν να μην συνεχίσει τη διαδικασία. Από την πλευρά τους, οι αστυνομικές αρχές τόνισαν ότι δεν μπορούν να παρακάμψουν το αίτημά του, αλλά τελικά έλαβαν εντολή να αποχωρήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.