ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άγριος καβγάς Κεγκέρογλου – Στρατάκη: «Κοιμόσουν κάθε βράδυ με τον Καμμένο» – «Ντροπή σου ρε είσαι φασίστας» (βίντεο)

Άγριος καβγάς Κεγκέρογλου – Στρατάκη: «Κοιμόσουν κάθε βράδυ με τον Καμμένο» – «Ντροπή σου ρε είσαι φασίστας» (βίντεο)

Άγριος «καβγάς» που ξέφυγε από τα πολιτισμένα πλαίσια μιας πολιτικής συζήτησης – κόντρας σημειώθηκε στον «αέρα» της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη, μεταξύ του βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Βασίλη Κεγκέρογλου και του δημοσιογράφου Γιάννη Στρατάκη.

Τα αίματα «άναψαν» επικίνδυνα, όταν τον λόγο πήρε ο κ. Κεγκέρογλου και αναφέρθηκε στο περιστατικό της επίθεσης ακροδεξιών σε Γερμανό δημοσιογράφο, στην πλατεία Συντάγματος.

Ένα σχόλιο του Γ. Στρατάκη, προκάλεσε την «καυστική» απάντηση του κ. Κεγκέρογλου και κάπου εκεί έγινε το… έλα να δεις!

«Κοιμόσουν κάθε βράδυ με τον Καμμένο», ήταν η ατάκα του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, για να απαντήσει ο Γ. Στρατάκης: «Και εσύ με τον Σαμαρά».

«Είσαι ουρά του Καμμένου», είπε ο κ. Κεγκέρογλου. «Εσύ ήσουν υπουργός… Στις Αρχάνες να πας να τα πεις αυτά», αντέτεινε ο Γ. Στρατάκης και συνέχισε: «Είσαι δεξιός και φασίστας στην αντίληψη, ντροπή σου ρε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.