ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνεργάτης υπουργού μάλωσε με… αεροσυνοδό σε ταξίδι με τον Κ.Μητσοτάκη – Τι συνέβη;

Συνεργάτης υπουργού μάλωσε με… αεροσυνοδό σε ταξίδι με τον Κ.Μητσοτάκη – Τι συνέβη;

Ένα απίστευτο περιστατικό περιγράφει εφημερίδα μεταξύ κυβερνητικών στελεχών και… στελεχών ενός αεροσκάφους που μετέφερε μέλη της ελληνικής κυβέρνησης στο εξωτερικό.

Το εντυπωσιακό είναι πως τα «φασαριόζικα» μέλη της ελληνικής και οι συνεργάτες τους συνόδευαν τον πρωθυπουργό στο συγκεκριμένο ταξίδι, γεγονός που όπως φαίνεται δεν τους… πτόησε καθόλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πιο συγκεκριμένα η εφημερίδα αναφέρει: «Καλό θα είναι όσοι συνοδεύουν τον πρωθυπουργό στο εξωτερικό στο πλαίσιο κυβερνητικών αποστολών να μην κάνουν φασαρία στα αεροπλάνα της γραμμής». Μάλιστα προχωρά σε περισσότερες λεπτομέρειες συμπληρώνοντας για να μην αφήσει… σκιές: «Και αναφέρομαι στις περιπτώσεις «συμβούλων» υπουργών που τσακώνονται με αεροσυνοδούς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.