ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Κ. Μητσοτάκης με την «παρέα» του: Ανάρτηση από το διάλειμμα της Συνόδου Κορυφής (φώτο)

Ο Κ. Μητσοτάκης με την «παρέα» του: Ανάρτηση από το διάλειμμα της Συνόδου Κορυφής (φώτο)

Συνεχίζονται οι συναντήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες.

Αμέσως μετά τη συνάντηση που είχαν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, η Γερμανίδα Καγκελάριος, Ανγκελα Μέρκελ, o Γάλλος Πρόεδρος Εμάνουελ Μακρόν, o Πρωθυπουργός της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, ο Πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα, o Πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζουζέπε Κόντε και η Πρωθυπουργός του Βελγίου, Σόφι Βίλμες, οι ηγέτες συνέχισαν τις συνομιλίες που ξεκίνησαν νωρίτερα στα γραφεία της Ισπανίας γευματίζοντας στο εστιατόριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Στο τέλος του γεύματος με χαρά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του προσωπικού να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Instagram
«Ένα σύντομο διάλειμμα ανάμεσα σε μαραθώνιες συναντήσεις!», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Κυριάκος Μητσοτάκης.

https://www.instagram.com/p/B81alpMj8Gw

Νωρίτερα, προηγήθηκε συνάντηση στα γραφεία της ισπανικής αντιπροσωπείας, στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής. Μια επιμέρους συνάντηση στο πλαίσιο της σκληρής διαπραγμάτευσης που γίνεται από χθες για τη μοιρασιά του 7ετούς προϋπολογισμού της ΕΕ, ύψους 1,1 τρισ. ευρώ.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο Κ. Μητσοτάκης έγραψε για τις διαπραγματεύσεις κατά την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ:
«Συζητήσεις με τους ηγέτες της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, του Λουξεμβούργου, της Πορτογαλίας, της Ισπανίας και του Βελγίου για τον προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Χρειαζόμαστε έναν προϋπολογισμό που αντιμετωπίζει τα προβλήματα των χωρών της ΕΕ και υποστηρίζει τους φιλόδοξους στόχους που έχουμε θέσει για το μέλλον και την ευημερία των πολιτών μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/PrimeministerGR/status/1230849285715058691

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.