ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στηβ Βρανάκης: Πήρε το καπελάκι του κι έφυγε ο σύμβουλος του Κ. Μητσοτάκη

Στηβ Βρανάκης: Πήρε το καπελάκι του κι έφυγε ο σύμβουλος του Κ. Μητσοτάκη

«Χαιρέτισε» ο Στηβ Βρανάκης, η πιο πολυδιαφημισμένη ίσως μεταγραφή της κυβέρνησης.

Μετά από έναν χρόνο συνεργασίας, με αποτέλεσμα που θα παρουσιαστεί αργότερα το 2021, σύμφωνα με το Μαξίμου ο πρώην διευθυντής της Google αποφάσισε να γυρίσει στον ιδιωτικό τομέα.

Οι κακές γλώσσες αυτή την στιγμή μιλούν περισσότερο από τις… καλές και όλο γυρνάνε γύρω από την παροιμία με τα ποντίκια που εγκαταλείπουν το πλοίο όταν βυθίζεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το Μαξίμου, θέλοντας να δώσουν αντίθετη εικόνα σημειώνουν: Καθώς ολοκλήρωσε την αποστολή του, ο κ. Βρανάκης θα αποδεσμευτεί την 1η Δεκεμβρίου 2020 και θα επιστρέψει στον ιδιωτικό τομέα από τον οποίο άλλωστε προήλθε. Σε εθελοντική βάση και αμισθί θα συνεχίσει να κατέχει τον τίτλο του CCO για την Ελλάδα και θα συμβουλεύει τον πρωθυπουργό σε θέματα που σχετίζονται με το δημιουργικό, το σχεδιασμό, το branding, την καινοτομία, την τεχνολογία και την αειφορία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.