ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ.Βαρουφάκης: «Η Α.Αδαμοπούλου πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί θα έχουμε σύντομα εκλογές»

Στον ΣΥΡΙΖΑ πήγε η Α.Αδαμοπούλου που ανεξαρτητοποιήθηκε από το ΜέΡΑ25, σύμφωνα με τον Γ.Βαρουφάκη

Γ.Βαρουφάκης: «Η Α.Αδαμοπούλου πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί θα έχουμε σύντομα εκλογές»

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης υποστηρίζει ότι η Αγγελική Αδαμοπούλου, η οποία αποχώρησε από το κόμμα, πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί σύντομα θα έχουμε εκλογές. 

«Εμείς δεν είμαστε ένα παραδοσιακό κόμμα και δε θα σας μιλήσω πολιτικάντικα. Λυπήθηκα, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί έχω στηρίξει την κα Αδαμοπούλου προσωπικά, ηθικά, δημόσια και κυρίως θεσμικά. Της εύχομαι στο κόμμα στο οποίο μετακομίζει να βρει αντίστοιχη στήριξη», είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης και πρόσθεσε:

«Αυτό που δεν πρόκειται να βρει είναι ένα κόμμα σαν το ΜέΡΑ25 που λέμε αυτό που πιστεύουμε και πιστεύουμε αυτό που λέμε, που είμαστε έτοιμοι να χαλάσουμε τα μετεκλογικά τους σχέδια –γιατί θα έχουμε εκλογές όπου να ‘ναι, γι’ αυτό μεταπήδησε και η κα Αδαμοπούλου στο ΣΥΡΙΖΑ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εμείς θα είμαστε στη Βουλή ενδυναμωμένοι. Λυπάμαι για την κα Αδαμοπούλου που δεν θα είναι μαζί μας να χαρεί αυτή την αγνή χαρά που θα έχουμε όταν θα ξαναμπούμε πιο δυνατοί στη Βουλή για να χαλάσουμε τα σχέδια της ολιγαρχίας για συγκυβερνήσεις νέων μνημονίων και νέων αντιλαϊκών ολιγαρχικών μέτρων», εκτίμησε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.