ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η νέα υπερπολυτελής κατοικία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Σ.Κασσελάκη και του «συζύγου» του Τ.Μακμπέθ

Το κόστος αρχίζει από τα 5.399 ευρώ και φτάνει τα 28.424 ευρώ

Η νέα υπερπολυτελής κατοικία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Σ.Κασσελάκη και του «συζύγου» του Τ.Μακμπέθ

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκη και ο «σύζυγός» του Τάιλερ Μακμπέθ, ενοικίασε μία από τις εννιά πολυτελείς σουίτες στο κτίριο επί της οδού Αρδηττού στο Μετς, με την ονομασία «The One Acropolis».

Το κτίριο έχει δεκάδες παροχές: από προσωπικό σεφ και personal trainer, μέχρι roof garden με πισίνα, με το μάτι να φτάνει ως τον Σαρωνικό.

H δε τιμή για ημερήσια μίσθωση ενός απλού διαμερίσματος στο πολυτελές συγκρότημα αρχίζει από 118 ευρώ και μπορεί να φτάσει έως τα 990 ευρώ.

Μεγάλη απόκλιση παρουσιάζουν επίσης οι τιμές και στην περίπτωση που θέλει κάποιος να προβεί σε μηνιαία μίσθωση (όπως έπραξε ο Κασσελάκης), αφού το κόστος αρχίζει από τα 5.399 ευρώ και φτάνει τα 28.424 ευρώ.

Πρόκειται για κτίριο με πολυτελή διαμερίσματα-έργα τέχνης, με μοναδική θέα στην Ακρόπολη, τα οποία φιγουράρουν στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, τύπου Airbnb.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.