ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μετά τον Γ.Κύρτσο και ο Ε.Αντώναρος: «Ενημερώθηκα σήμερα ότι οι επικοινωνίες μου παρακολουθούνται»

Η ανάρτηση του Ε.Αντώναρου

Μετά τον Γ.Κύρτσο και ο Ε.Αντώναρος: «Ενημερώθηκα σήμερα ότι οι επικοινωνίες μου παρακολουθούνται»

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος προχώρησε σε καταγγελία παρακολούθησης των επικοινωνιών του.

Είχε προηγηθεί εκείνη του φιλελεύθερου ευρωβουλευτή, Γιώργου Κύρτσου, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης αναφέρθηκε σε πληροφόρησή από δημοσιογραφικές πηγές για την παρακολούθησή του.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος σημείωσε ότι εκπλήσσεται από την πληροφορία που έλαβε, τονίζοντας ότι δεν θα φοβηθεί «από τέτοιες παρακρατικές και αντιδημοκρατικές αθλιότητες».

«Δεν είμαι ο μόνος. Πολλών οι συνομιλίες καταλήγουν καθημερινά στο γραφείο Μητσοτάκη. Ξέρω τι λέω», κατέληξε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβέρνησης Καραμανλή στη δημόσια καταγγελία του.

Αναλυτικά η ανάρτηση Αντώναρου:

Απόλυτα αξιόπιστη πηγή με ενημέρωσε σήμερα ότι οι επικοινωνίες μου παρακολουθούνται. Δεν εκπλήσσομαι. Ξέρω ότι τρεις μέρες μετά τον σχηματισμό κυβέρνησης Μητσοτάκη το 2019 επιβλήθηκε δέσμη «αντίμετρων» σε βάρος μου. Με εντολή «από Μαξίμου» – όπως έμαθα τότε.

Σιγά μη σκιαχτώ από τέτοιες παρακρατικές και αντιδημοκρατικές αθλιότητες. Άλλωστε όσα έχω να πω τα λέω+τα γράφω επώνυμα. Χωρίς περιστροφές. Και συζητώ ανοιχτά στο τηλέφωνο. Αν μερικές φορές παίρνω προφυλάξεις το κάνω για να προστατεύσω συνομιλητές και πληροφοριοδότες μου. Όχι εμένα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν δε κρίνω, θα προχωρήσω σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να αποκαλυφθούν οι σύμφωνα με το Σύνταγμα παράνομες δραστηριότητες των παρακρατικών μηχανισμών σε βάρος μου. Δεν είμαι ο μόνος. Πολλών οι συνομιλίες καταλήγουν καθημερινά στο γραφείο Μητσοτάκη. Ξέρω τι λέω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.