ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Μήνυμα Σ.Κραουνάκη στον ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Κασσελάκης μπορεί και να μας βγει σκ@@@ μέχρι τότε βουλώστε το και βοηθήστε»

«Να βρουν μια γυναίκα που τη γουστάρουν να τους κάνει το παιδί τους και να το υιοθετήσουν και να τελειώσουμε με αυτή την αηδία στην Ελλάδα» είπε ο τραγουδιστής

Μήνυμα Σ.Κραουνάκη στον ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Κασσελάκης μπορεί και να μας βγει σκ@@@ μέχρι τότε βουλώστε το και βοηθήστε»

Ο Σταμάτης Κραουνάκης σε συνέντευξή του το βράδυ της Κυριακής έστειλε μήνυμα στην εσωκομματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ καλώντας όσους διαφωνούν με τον Στέφανο Κασσελάκη να το «βουλώσουν» και να βοηθήσουν.

«Ο Κασελάκης ήρθε και τα έκανε όλα… Άλλαξε την ατζέντα και τη συμπεριφορά, ήταν μια προσωπικότητα θαρραλέα, δεν ξέρουμε πώς θα μας βγει, μπορεί να μας βγει σκατά και θα πούμε κάναμε λάθος. Από τη στιγμή που πήρε πλειοψηφία βουλώστε το και βοηθήστε τον» είπε χαρακτηριστικά στο Attica Tv ο Σταμάτης Κραουνάκης

Στην ίδια συνέντευξη ο Σταμάτης Κραουνάκης αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια σε βάρος του μετά την κοινή φωτογραφία του με τον Στέφανο Κασσελάκη και τον σύντροφό του Τάιλερ ΜακΜπέθ από τη συναυλία του στο Ηρώδειο.

«Είπαν ότι είμαι η παρένθετη μητέρα λόγω κοιλιάς. Αμε ενόχλησε κάτι είναι ο υποβιασμός της γυναίκας. Το θέμα ήταν ότι είναι τρεις γκέι και ο μεσαίος θα κάνει τη μάνα, αυτός ήταν ο στόχος. Πήγαν οι τάδε στον τάδε “μ, σας ξέρουμε εσάς” και από κάτω τα σχόλια ήταν χυδαία» είπε αρχικά ο κ. Κραουνάκης.

Με αφορμή, δε, τη δήλωση Κασσελάκη ότι θέλουν να αποκτήσουν παιδιά με τον συντρόφο μέσω παρένθετης μητέρας, ο Σταμάτης Κραουνάκης σχολίασε: «ναι, να βρουν μια γυναίκα που τη γουστάρουν να τους κάνει το παιδί τους και να το υιοθετήσουν και να τελειώσουμε με αυτή την αηδία στην Ελλάδα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ένα τέτοιο ζευγάρι μπορεί να μεγαλώσει από τη νοσταλγία της οικογένειας ένα παιδί. Έχω φίλους που έχουν υιοθετήσει, η τρυφερότητα και η αυστηρότητα είναι παραδειγματική» κατέληξε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.