Ο Σάββας Τσιτουρίδης στο Black Monday: «Η δίκαιη φορολόγηση του υπερπλούτου θα δώσει 30 δισ. κατ’ έτος στην ελληνική οικονομία»!

Στην τηλεόραση του Pronews

Ο Σάββας Τσιτουρίδης στο Black Monday: «Η δίκαιη φορολόγηση του υπερπλούτου θα δώσει 30 δισ. κατ’ έτος στην ελληνική οικονομία»!

O πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή, Σάββας Τσιτουρίδης, μίλησε στον Τάσο Γκουριώτη, στην εκπομπή “Black Monday” στην τηλεόραση του Pronews, σε μια συνέντευξη «ποταμό», όπου αναφέρθηκε:

  • Πώς ανατράπηκε ο Κώστας Καραμανλής το 2009
  • Πώς μπήκαμε στα Μνημόνια
  • Πώς θα μπορούσε να είχε αποτραπεί η εκχώρηση της ελληνικής δημοσιονομικής κυριαρχίας 
  • Πώς και γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αποτύχει σχεδόν σε όλους τους τομείς
  • Γιατί πρέπει να φορολογηθούν άμεσα τα υπερκέρδη των εφοπλιστών και των εταιρειών ενέργειας και υγρών καυσίμων.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κανάλι μεταδίδεται σε Πελοπόννησο, νότια Στερεά Ελλάδα, Κεφαλλονιά, Ζάκυνθο, νησιά Αργοσαρωνικού, Κύθηρα σε ελεύθερη λήψη μέσω DIGEA (δίαυλος 37, συχνότητα 602 ΜHz), στο κανάλι του Pronews TV στο YouTube, στο pronewstv.gr και φυσικά στο pronews.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.