ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τα ΜΑΤ επιτίθενται σε φοιτητές και ο Κ.Μητσοτάκης ξανά σε ανέμελες διακοπές στην Κρήτη

Δεν μπορεί χωρίς αυτές

Τα ΜΑΤ επιτίθενται σε φοιτητές και ο Κ.Μητσοτάκης ξανά σε ανέμελες διακοπές στην Κρήτη

«Ανάσες δροσιάς» από την σκληρή καθημερινότητα αναζήτησε και αυτό το Σαββατοκύριακο στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο φακός του zarpanews.gr κατέγραψε τον Πρωθυπουργό, συνοδευόμενο από τον γιό του, στην μεγάλη παραλία στα Φαλάσσαρνα, να απολαμβάνουν μερικές φθινοπωρινές βουτιές, καθώς από ότι αποδεικνύεται δεν μπορεί χωρίς διακοπές.

Η αγάπη του πρωθυπουργού για την ιδιαίτερη πατρίδα του είναι γνωστή και ήταν και αυτή η ΔΕΘ το περασμένο Σαββατοκύριακο και  δεν κατάφερε να την επισκεφθεί…

Αλλά τώρα ελεύθερος από υποχρεώσεις βρέθηκε ξανά εκεί.

Πριν  δύο εβδομάδες ο Πρωθυπουργός είχε αναζητήσει λίγη χαλάρωση στα αγαπημένα του Σφακιά ενώ στα τέλη Αυγούστου, είχε απολαύσει μια μίνι κρουαζιέρα στο αγαπημένο του Μαράθι.

Εν πάση περιπτώσει όλα αγαπημένα είναι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.