ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι Κ.Μητσοτάκης και Ν.Δένδιας να απαντήσουν ποιος έδωσε εντολή παραποίησης εγγράφου για τον Α.Λοβέρδο»

Εξηγήσεις ζητά το κόμμα της αντιπολίτευσης

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι Κ.Μητσοτάκης και Ν.Δένδιας να απαντήσουν ποιος έδωσε εντολή παραποίησης εγγράφου για τον Α.Λοβέρδο»

Οτι μένουν αδρανείς και δεν προχωρούν στη διερεύνηση της υπόθεσης με το παραποιημένο έγγραφο του FBI για την υπόθεση Novartis κατηγορεί τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Νίκο Δένδια ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.

Σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει επίσης οτι την ώρα που η ΝΔ “έχει «υιοθετήσει» τον κ. Λοβέρδο, το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κρύβεται για μια ακόμη φορά πίσω από τον κ. Μητσοτάκη”.

Αναλυτικά η ανακοινωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Έχουν περάσει δύο εικοσιτετράωρα από την αποκάλυψη της λαθροχειρίας σε επίσημο αμερικανικό έγγραφο προκειμένου να σβηστεί το όνομα του Ανδρέα Λοβέρδου και να συγκαλυφθεί η μίζα που καταγραφόταν ότι έλαβε στο σκάνδαλο Novartis.

Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Δένδιας μένουν αδρανείς και δεν προχωρούν στη διερεύνηση της υπόθεση στο υπουργείο Εξωτερικών. Αντίθετα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter προωθεί απόψεις του διορισμένου από τον κ. Μητσοτάκη γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη, σύμφωνα με τις οποίες όσοι καταγγέλλουν τη λαθροχειρία θα πρέπει να ζητήσουν και συγνώμη!

Την ώρα που η Νέα Δημοκρατία έχει «υιοθετήσει» τον κ. Λοβέρδο λοιπόν, το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κρύβεται για μια ακόμη φορά πίσω από τον κ. Μητσοτάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα πράγματα μιλάνε μόνα τους. Έχουμε μια λαθροχειρία σε επίσημο έγγραφο του FBI και απαιτείται η διερεύνηση της υπόθεσης άμεσα. Διαφορετικά θα αποδειχθεί πως αυτό το σκάνδαλο μέσα στο σκάνδαλο Novartis είναι πολύ μεγαλύτερο απ’ ό,τι αρχικά φαινόταν”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.