ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζητά να μεταφερθούν άμεσα εκτός Χίου οι πρόσφυγες

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζητά να μεταφερθούν άμεσα εκτός Χίου οι πρόσφυγες

Την άμεση μεταφορά ικανού αριθμού προσφύγων και μεταναστών εκτός νησιού ώστε να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στη Χίο, ζήτησε ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης από τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που οι δυο άνδρες είχαν αργά σήμερα το μεσημέρι.

Όπως μετέδωσε ο Σταθμός Αιγαίου της ΕΡΤ, ο Ανδρέας Μιχαηλίδης εξέθεσε την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το νησί από πλευράς προσφύγων και μεταναστών. Επισήμανε επίσης τον ορατό κίνδυνο η κατάσταση να εξελιχθεί σε τραγωδία με άγνωστες διαστάσεις. Ζήτησε έτσι την άμεση μεταφορά ικανού αριθμού ανθρώπων εκτός νησιού ώστε να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου ο υπουργός διαβεβαίωσε ότι το υπουργείο εργάζεται προς την κατεύθυνση αυτή και άμεσα θα ανακοινώσει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.