ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΣΥΡΙΖΑ: «Είναι τόσο δύσκολο για τη Νέα Δημοκρατία να μιλήσει για τήρηση της νομιμότητας;»

ΣΥΡΙΖΑ: «Είναι τόσο δύσκολο για τη Νέα Δημοκρατία να μιλήσει για τήρηση της νομιμότητας;»

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε σήμερα το ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση ότι επιλέγει να «σιωπά» και να μην καταδικάζει ανοιχτά ξενοφοβικές στάσεις και προτροπές σε άσκηση βίας.

Επίσης, για το ζήτημα της ένταξης των προσφύγων στην ελληνική κοινωνία, η ανακοίνωση επισημαίνει ότι χρειάζεται μια σαφή πρόταση από τη νέα Δημοκρατία, πέραν «από μια απλή παράθεση αφηρημένων προσδιορισμών» όπως «κρίσιμο», «πολύπλοκο», «πιεστικό», «σύνθετο».

Δείτε παρακάτω την πλήρη ανακοίνωση

«Στην δήλωσή του σχετικά με το Ωραιόκαστρο, ο Συντονιστής Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Βασίλης Κικίλιας δεν βρήκε ούτε μια λέξη πολιτικής καταδίκης για την συμπεριφορά και τις δηλώσεις του δημάρχου Ωραιοκάστρου, παρότι  έχουν ήδη γίνει αντικείμενο παρέμβασης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.  

Είναι τόσο δύσκολο για τη Νέα Δημοκρατία να μιλήσει για τήρηση της νομιμότητας και να καταδικάσει ξενοφοβικές στάσεις και προτροπές σε άσκηση βίας;

Η κυβέρνηση, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή ένταξη των παιδιών των προσφύγων στην ελληνική εκπαίδευση. Για το ζήτημα της ένταξης των προσφύγων στην ελληνική κοινωνία, πέρα από μια απλή παράθεση αφηρημένων προσδιορισμών («κρίσιμο», «πολύπλοκο», «πιεστικό», «σύνθετο»), αναμένουμε κάποια πιο σαφή πρόταση από την αξιωματική αντιπολίτευση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.