ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δ. Σεβαστάκης: «Οι διαφορές με τη ΝΔ είναι περιορισμένες»

Δ. Σεβαστάκης: «Οι διαφορές με τη ΝΔ είναι περιορισμένες»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Σεβαστάκης εκτίμησε ότι θα μπορούσε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συνομιλήσουν πάνω σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο όπως για πλεόνασμα, φοροδιαφυγή, αυξημένη φορολογία. Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως είπε, ότι οι διαφορές μεταξύ των δυο είναι περιορισμένες…

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ακόμα ότι η αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος δεν κλείνει διότι η νέα διοίκηση των ΗΠΑ συγκρούεται με την Ευρώπη και πιθανόν το ελληνικό πρόγραμμα να έχει εγκλωβιστεί σε αυτή την διένεξη. 

Ο κ. Σεβαστάκης μιλώντας για το Grexit που επαναφέρουν ως σενάριο ξένοι οίκοι ή ΜΜΕ, είπε πως αν συμβεί κάτι τέτοιο δεν θα δώσουμε το σωστό νεύμα στην αγορά που χρειάζεται σταθερότητα. Το Grexit δεν θα είναι Grexit αλλά έξοδος της ευρωζώνης από τον εαυτό της.

Σε ότι αφορά την πιθανότητα εκλογών ο κ. Σεβαστάκης είπε οτι το θέμα αυτό τίθεται κάθε φορά που βρίσκεται σε εξέλιξη μια διαπραγμάτευση. 

Η ΝΔ βλέπει σαν όραμα τις εκλογές γιατί θέλει να καθίσει στην καρέκλα της εξουσίας. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην ερώτηση οτι το ιδιο έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Σεβαστάκης είπε πως αποδέχεται την κριτική. Στην ερώτηση αν ένα δημοψήφισμα θα ήταν αυτό που θα έδινε την δυνατότητα να αποφασίσει ο κόσμος τι θέλει, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι αυτή τη στιγμή το δημοψήφισμα έχει αποδυναμωθεί, αλλά η καταφυγή στον λαό με κάποιον τρόπο θα μπορούσε να υπάρξει ακόμη και σαν επιχείρημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.