ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Κ. Μητσοτάκης έκανε το θαύμα του και με τα δάνεια της Ν.Δ., με ρύθμιση ”μπαλόνι”»

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Κ. Μητσοτάκης έκανε το θαύμα του και με τα δάνεια της Ν.Δ., με ρύθμιση ”μπαλόνι”»

Με νέα ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να κρατά σε πρώτο πλάνο το ζήτημα των δανείων της ΝΔ, την ώρα που η αξιωματική αντιπολίτευση κρατά αντιστοίχως στην πρώτη γραμμή της κριτικής της την υπόθεση Πετσιτη.

Η νέα ανακοίνωση της Κουμουνδούρου έχει βάση το δημοσίευμα της ΑΥΓΗΣ για τις παραμέτρους της ρύθμισης δανείου που έλαβε η ΝΔ από την Eurobank.

«Για χρέος άνω των 4 εκ, η Ν.Δ. έχει συμφωνήσει να καταβάλλει μηνιαία δόση μόνο 5.500 ευρώ, ενώ αφού αποπληρώσει 188.000 θα πάει σε νέα ρύθμιση!», αναφέρει η Κουμουνδούρου και στρέφει τα βέλη της στον Κυριάκο Μητσοτάκη σημειώνοντας:

«Ο κ. Μητσοτάκης φαίνεται πως μετά τον Κήρυκα Χανίων έκανε το θαύμα του και με τα δάνεια της Ν.Δ., με ρύθμιση «μπαλόνι». Ρύθμιση δηλαδή για ένα μικρό ποσό του δανείου μέχρι τις εκλογές, με τη φρούδα ελπίδα ότι μετά από αυτές θα το επαναδιαπραγματευτεί ως κυβέρνηση για να μην πληρώσει τίποτα».

Το κυβερνών κόμμα καλεί τη ΝΔ να δώσει απαντήσεις

Περιμένουμε απαντήσεις σε τρία καίρια ερωτήματα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-Ποιος Έλληνας δανειολήπτης, εκτός από τη Ν.Δ. και τον κ. Μητσοτάκη, έχει καταφέρει τέτοια σκανδαλώδη ρύθμιση;
-Θα συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι με τον ίδιο τρόπο θα σώσει και τη χώρα;
-Τελικά πόσο έχει φτάσει το συνολικό χρέος της Ν.Δ., το οποίο και συνεχώς αυξάνεται; Πότε και πώς θα το αποπληρώσει;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.