ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΣΥΡΙΖΑ: Η πολιτική της κυβέρνησής μας για τη Συμφωνία των Πρεσπών δικαιώνεται απόλυτα

ΣΥΡΙΖΑ: Η πολιτική της κυβέρνησής μας για τη Συμφωνία των Πρεσπών δικαιώνεται απόλυτα

«Η πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, δικαιώνεται απόλυτα» αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνεται ότι «επί μήνες, η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης, επιδόθηκαν σε μια απίστευτη πατριδοκαπηλία, υποδαυλίζοντας τον εθνικισμό και την ακροδεξιά συνωμοσιολογία, για να αλιεύσουν ψήφους από τα ακροδεξιά. Έφτασαν στο σημείο να μιλούν ακόμα και για ανταλλαγή της μη περικοπής των συντάξεων, με την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Όπως συνεχίζει, «μόλις δέκα μέρες μετά τις εκλογές, η πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, δικαιώνεται απόλυτα. Τώρα, οι υπουργοί της μιλούν για “επωφελείς τρόπους συνεργασίας και για τις δύο πλευρές” (Μ. Βαρβιτσιώτης), και για “ένα καλύτερο μέλλον και για τις δύο χώρες” (Ν. Παναγιωτόπουλος)».

Καταλήγει δε η ίδια ανακοίνωση: «Δεν μπορούμε παρά να τους ευχηθούμε καλή επιστροφή στην πραγματικότητα, και την πάγια εθνική γραμμή της εξωτερικής πολιτικής της χώρας, αλλά και καλά ξεμπερδέματα, με τους ακροδεξιούς και εθνικιστές που, με αφορμή τις Πρέσπες, ενσωμάτωσαν στο κόμμα τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.