ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει σήμερα η Πολιτική Γραμματεία – Στόχος η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Ανασυγκρότησης

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει σήμερα η Πολιτική Γραμματεία – Στόχος η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Ανασυγκρότησης

Στον απόηχο των αντιδράσεων του Πάνου Σκουρλέτη προς τον Αλέξη Τσίπρα για τα «φίλια πυρά» που δέχθηκε σε σχέση με το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ, συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος.

Συνέρχεται σήμερα στις 13:00 στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στην πλατεία Κουμουνδούρου η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Στόχος είναι μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη, να έχει συγκροτηθεί η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Ανασυγκρότησης, που θα απαρτίζεται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας, με ευθύνη την οργάνωση του συνεδρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα. Ο πρώην πρωθυπουργός και αρχηγός του κόμματος κατάφερε να αποκλιμακώσει την ένταση που πυροδότησε η αντίδραση Σκουρλέτη για τα «φίλια πυρά» (όπως εκτιμά ο ίδιος) που δέχτηκε μέσα από επικριτικά δημοσιεύματα εναντίον του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.