ΣΥΡΙΖΑ για Novartis: «Η κατάθεση του Κ.Φρουζή γκρέμισε το αφήγημα ΝΔ – ΚΙΝΑΛ περί σκευωρίας στο σκάνδαλο»

ΣΥΡΙΖΑ για Novartis: «Η κατάθεση του Κ.Φρουζή γκρέμισε το αφήγημα ΝΔ – ΚΙΝΑΛ περί σκευωρίας στο σκάνδαλο»

Πηγές της Κοινοβουλευτικής ομάδας σχολιάζουν τα όσα κατέθεσε ο Κωνσταντίνος Φρουζής στην προανακριτική.

Κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τα όσα κατέθεσε ο Κωνσταντίνος Φρουζής στην προανακριτική επιτροπή αναφέρουν «Ο Φρουζής γκρέμισε το αφήγημα ΝΔ- ΚΙΝΑΛ περί σκευωρίας στο σκάνδαλο Novartis».

Ωστόσο αποφεύγουν να τοποθετηθούν για όσα είπε ο πρώην επικεφαλής της Novartis hellas για τις συναντήσεις που έκανε με τους Αλέξη Τσίπρα, Νίκο Παππά, Γιώργο Σταθάκη, Ανδρέα Ξανθό στην Κουμουνδούρου και την Βουλή αλλά και για την «ευνοϊκή πολιτική που υιοθέτησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τις φαρμακοβιομηχανίες».

Ειδικότερα, πηγές της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρουν ότι «Η σημερινή κατάθεση Φρουζή και η παραδοχή των ψευδών του καταρρίπτει οριστικά τους ισχυρισμούς ΝΔ – ΚΙΝΑΛ περί “σκευωρίας” στο σκάνδαλο Novartis, όσο και αν τα δύο κόμματα λειτουργούν ως συνήγοροί του επειδή όλοι μαζί έχουν δικαστικές εκκρεμότητες.

Σήμερα, μετά από επίμονες ερωτήσεις βουλευτών στην προανακριτική:

– Ο κ Φρουζής αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι ποτέ δεν του έγινε αναφορά σε ονόματα πολιτικών από την κ. Τουλουπάκη, ούτε για τυχόν ευθύνες καθενός από αυτούς.

-Ο κ. Φρουζής πήρε πίσω όλα όσα κατέθεσε προχθές με υπαινιγμούς για τους εισαγγελείς διαφθοράς, καταθέτοντας ότι δεν διαπίστωσε καμία παράτυπη ή παράνομη συμπεριφορά από μεριάς τους.

– Ο κ. Φρουζής αποκάλυψε ότι δεν γνωρίζει τίποτα σχετικά με πιέσεις Παπαγγελόπουλου σε εισαγγελικούς λειτουργούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-Τέλος, ο κ. Φρουζής σήμερα ανακάλεσε επίσης όσα ανέφερε προχθές, ότι δήθεν δεν κλήθηκε ποτέ από εισαγγελικούς λειτουργούς, αφού ομολόγησε πως τελικά κλήθηκε τουλάχιστον δύο φορές να δώσει εξηγήσεις μαζί με τους πληρεξούσιους δικηγόρους του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.