ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Παππάς: «Να διατιμηθούν τα είδη προστασίας από τον κορωνοϊό»

Ν.Παππάς: «Να διατιμηθούν τα είδη προστασίας από τον κορωνοϊό»

Να διατιμηθούν τα είδη προστασίας από τον κορωνοϊό προκειμένου να προστατευτούν οι πολίτες από φαινόμενα αισχροκέρδειας που έχουν ήδη αναπτυχθεί, καλεί ο Νίκος Παππάς.

Ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι η αναστολή λειτουργίας σειράς επιχειρήσεων είναι θετική και πρέπει να γίνει σεβαστή από όλους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν είναι δυνατόν, όμως, η Πολιτεία να κλείνει τα μάτια ή ακόμα και να ευλογεί την αισχροκέρδεια πάνω στον ανθρώπινο πόνο. Οι καφέδες, τα νερά και τα τοστ έχουν διατιμηθεί για να μην υπάρχει αισχροκέρδεια. Είναι αυτονόητο ότι τα προϊόντα που αφορούν στην προστασία από τον κορωνοϊό πρέπει να διατιμηθούν άμεσα. Η λογική ότι τις τιμές σε αυτή την περίπτωση τις καθορίζει η αγορά είναι απάνθρωπη. Σε λίγο θα μας πουν ότι τα κρεβάτια της εντατικής θα βγαίνουν στον πλειστηριασμό. Καλούμε τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, να αποσύρει τις πρόσφατες προκλητικές δηλώσεις του και να προχωρήσει άμεσα στη διατίμηση αγαθών, όπως μάσκες, αντισηπτικά κ.ά», καταλήγει σε ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.