ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ.Μπαλάφας: «Εμείς δεν έχουμε τίποτα να συγκαλύψουμε υπάρχουν τα δικαστήρια»

Γ.Μπαλάφας: «Εμείς δεν έχουμε τίποτα να συγκαλύψουμε υπάρχουν τα δικαστήρια»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης, επιχείρησε να απαντήσει στις αποκαλύψεις Καλογρίτσα για τον Νίκο Παππά, τον White House και την White Porscha, με το επιχείρημα ότι «εμείς δεν έχουμε τίποτα να συγκαλύψουμε, υπάρχουν τα δικαστήρια» καθώς και πως «ό,τι είναι για τα δικαστήρια να πάει στα δικαστήρια».

«Δεν θα μπούμε σε λογική λασπομαχίας» είπε ο κ. Μπαλάφας κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι καταφεύγει σε αυτή την πρακτική «όταν στριμώχνεται».

Υποστήριξε, μάλιστα, ότι «τις τελευταίες 40 ημέρες έχω μπεί σε 409 μαγαζιά στον νότο της Αθήνας. Σας διαβεβαιώ ότι ούτε ένας από τους καταστηματάρχες δεν μου είπε ότι πάνε αλά τα πράγματα. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στα μέτρα».

«Σε ποιο θέμα είναι ο καθένας μας στριμωγμένος να το δούμε. Η πολιτική που “βλέποντας και κάνοντας” που εφαρμόζει η κυβέρνηση δεν περπατάει», συνέχισε.

Σε νέα ερώτηση για τις ευθύνες Παππά ο κ. Μπαλάφας απάντησε «όποιος δρα κάνει και λάθη. Το ζήτημα είναι αν αυτά τα λάθη προέρχονται από μια πρόθεση να αρπάξεις ό,τι γίνεται, να μοιράζεις τα λεφτά του λαού».

Όσον αφορά, επίσης, τον Νίκο Παππά είπε ότι «έκανε την αυτοκριτική του για την ηχογραφημένη συνομιλία με τον Μιωνή, μην μου λέτε για τον Καλογρίτσα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υποστήριξε τέλος ότι είναι «ζητήματα δικαστηρίου η διασπάθιση χρήματος» προσθέτοντας ότι «θυμάμαι τον Ανδρέα να αναλαμβάνει πολιτικές ευθύνες για όσα κάνουν υπουργοί, θυμάμαι τον Τσίπρα να αναλαμβάνει πολιτικές ευθύνες για το Μάτι, δεν θυμάμαι να κάνει κάτι αντίστοιχο ο Μητσοτάκης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.