ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νίκος Παππάς: «Κάθε φορά που στριμώχνεται ο Μητσοτάκης θα θυμάται και μια τζούφια υπόθεση»

Νίκος Παππάς: «Κάθε φορά που στριμώχνεται ο Μητσοτάκης θα θυμάται και μια τζούφια υπόθεση»

Τις αποκαλύψεις του Χρήστου Καλογρίτσα, για τις σχέσεις του με το Μέγαρο Μαξίμου, που τον εμπλέκουν, σχολίασε ο Νίκος Παππάς.

«Είναι ενδεικτικό των αδιεξόδων. Κάθε φορά που στριμώχνεται θα θυμάται και μια τζούφια υπόθεση», σχολίασε ο πρώην στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα.

Όπως είπε ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στον Flash 99.4 , «νομίζω ένα ξαναζεσταμένο φαΐ το οποίο δεν προσφέρει στη δημόσια συζήτηση σε κανένα νέο, από έναν άνθρωπο ο οποίος έχει συγγενικές σχέσεις με τον κ. Θεοδωρικάκο και δικηγόρο τον κ. Λοβέρδο, νομίζω ότι έχει και πεπερασμένη πολιτική αποτελεσματικότητα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε υπόμνημα ο επιχειρηματίας, Χρήστος Καλογρίτσας παραθέτει νέα στοιχεία και στρέφεται κατά του πρώην υπουργού Νίκου Παππά και της οικογένειας Χούρι του κολοσσού CCC.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.