ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν είναι τυχαία η αύξηση κρουσμάτων – Η κυβέρνηση απέτυχε να διαχειριστεί το δεύτερο κύμα της πανδημίας»

ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν είναι τυχαία η αύξηση κρουσμάτων – Η κυβέρνηση απέτυχε να διαχειριστεί το δεύτερο κύμα της πανδημίας»

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με σημερινή του ανακοίνωση ρίχνει ευθύνες στην κυβέρνηση για την αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού, υποστηρίζοντας πως «απέτυχε να διαχειριστεί το δεύτερο κύμα της πανδημίας».

«Η έκρηξη των κρουσμάτων από τα μέσα Αυγούστου μέχρι και το σημερινό αρνητικό ρεκόρ δεν ήταν νομοτέλεια αλλά δυστυχώς δεν είναι τυχαία» αναφέρει και προσθέτει:

«Οι αντιφάσεις και οι παλινωδίες στις αποφάσεις της, η εγκληματική αδιαφορία της για την ασφάλεια στο άνοιγμα του τουρισμού, τις τριτοκοσμικές εικόνες στα μέσα μαζικής μεταφοράς, τις σχολικές τάξεις και η υποβάθμιση των προτάσεων της επιστημονικής επιτροπής με αμιγώς πολιτικά κριτήρια δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από την χυδαία στοχοποίηση των πολιτών. Όπως δεν μπορεί να κρυφτεί, ότι με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης, το δεύτερο κύμα βρίσκει τη χώρα απροετοίμαστη παρά τις θυσίες των πολιτών με το δίμηνο lockdown».

Ακολούθως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επιτίθεται στον πρωθυπουργό: «Τόσους μήνες ο κ. Μητσοτάκης αρνείται μόνιμες προσλήψεις στο ΕΣΥ, δωρεάν μαζικά τεστ στους πολίτες και προπαγανδίζει απλά μία πλασματική αύξηση των ΜΕΘ χωρίς αρμόδιο προσωπικό. Ο κ. Πέτσας έφθασε στο σημείο να δηλώνει πριν λίγες μέρες πως αν είχαμε ακούσει τον ΣΥΡΙΖΑ για τις ΜΕΘ θα είχαμε πετάξει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ» αναφέρει και καταλήγει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η κυβέρνηση οφείλει να σταματήσει να παίζει με την δημόσια Υγεία και να ασχολείται μόνο με την επικοινωνιακή διαχείριση του μπάχαλου που έχει δημιουργήσει, αναζητώντας καθημερινά μία μικρή μειοψηφία ανεύθυνων, για να κουνήσει το δάχτυλο στο σύνολο των πολιτών. Οι ευθύνες της δεν κρύβονται».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.