ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά ότι έχει χάσει τον έλεγχο με τον κορωνοϊό»

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά ότι έχει χάσει τον έλεγχο με τον κορωνοϊό»

Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στην κίνηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να αναβάλλει την αύξηση του προστίμου και ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για ακόμη μία κίνηση που υποδηλώνει ότι δεν ξέρει τι του γίνεται με την πανδημία.

Οι πηγές της Κουμουνδούρου επισήμαναν ότι «ο κ. Μητσοτάκης κλείνοντας την ομιλία του επιβεβαίωσε αυτό που όλη η Ελλάδα έχει καταλάβει για τον τρόπο που διαχειρίζεται την πανδημία: Έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο και δεν ξέρει τι του γίνεται. Ανακοίνωσε αύξηση του προστίμου στα 500 ευρώ για δύο ώρες, για να το μαζέψει άρον άρον μετά τη σφοδρή αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα».

Παράλληλα, χαρακτήρισαν ως «αναδίπλωση επικών διαστάσεων» την αναβολή της αύξησης του προστίμου διά στόματος πρωθυπουργού, ενώ σημείωσαν με νόημα ότι κατά την ανακοίνωσή της «απευθύνθηκε στους πολίτες λες και απευθύνεται σε παιδάκια νηπιαγωγείου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχολιάζοντας, δε, την αντίδραση που προκάλεσε η όλη κατάσταση, επισήμαναν αιχμηρά ότι «το πιο ωραίο ενσταντανέ βέβαια, ήταν το γεγονός ότι οι βουλευτές της ΝΔ χειροκρότησαν και την ανακοίνωση της αύξησης του προστίμου και την απόσυρση της».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.