ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΣΥΡΙΖΑ: «O πρωθυπουργός απέδειξε ξανά ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου»

ΣΥΡΙΖΑ: «O πρωθυπουργός απέδειξε ξανά ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου»

Ο ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε μετά την συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη και τόνισε για ακόμη μία φορά ότι δεν έχει αίσθηση όσων συμβαίνουν στην Ελλάδα.

Αναλυτικά:

«Χωρίς ίχνος ουσιαστικής αυτοκριτικής και έχοντας χάσει κάθε αξιοπιστία, ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε και πάλι απόψε ως ένας εκτός τόπου και χρόνου πρωθυπουργός», ανέφερε αρχικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Την ώρα που το ΕΣΥ καταρρέει και οι εργαζόμενοι σε αυτό καταγγέλλουν ότι δεκάδες συμπολίτες μας βρίσκονται διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, αυτός με τρόπο σοκαριστικό δήλωσε ότι δεν υπάρχουν πολίτες που χρειάζονται ΜΕΘ και δεν βρίσκουν.

Προσπάθησε με ψέματα, για μια ακόμη φορά, να δημιουργήσει μια πλασματική εικόνα επιτυχίας στο πρόγραμμα εμβολιασμού λέγοντας πως έχουν εμβολιαστεί 2 εκατομμύρια πολίτες, όταν γνωρίζει πολύ καλά ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι και με τις δύο δόσεις είναι μόλις 704.000», σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Και προσθέτει: «Για το δε μπάχαλο που προκαλεί η πολιτική του βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών και καταστρέφοντας την οικονομία, ως συνήθως φταίνε οι άλλοι. Από τους πολίτες έως τους επιστήμονες και τα ΜΜΕ. Γι’ αυτόν το μόνο πρόβλημα είναι η επικοινωνία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Για μια ακόμη φορά απέδειξε πόσο ανίκανος είναι να διαχειριστεί την διπλή κρίση που μαστίζει την χώρα και άρα πόσο επικίνδυνος. Να ξέρει ότι για τους πολίτες η ευθύνη για το σημερινό αδιέξοδο έχει ένα όνομα: Μητσοτάκης», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.