ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για Α.Γεωργιάδη: «Ρεσιτάλ χυδαιότητας και αναισθησίας»

«Περιμένουμε από τον κ.Μητσοτάκη να πάρει θέση: Υιοθετεί τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ;»

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για Α.Γεωργιάδη: «Ρεσιτάλ χυδαιότητας και αναισθησίας»

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με ανακοίνωσή του, απάντησε στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, που έκανε λόγο ότι «ο κόσμος δεν κρυώνει σήμερα».

«Ρεσιτάλ χυδαιότητας και αναισθησίας» καταλογίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Άδωνη Γεωργιάδη αναφέροντας μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Οι πολίτες δεν μπορούν να ζεσταθούν, να βάλουν βενζίνη στα αυτοκίνητά τους, να αγοράσουν έστω και τα βασικά είδη διατροφής από την έκρηξη της αισχροκέρδειας και την αδράνεια Μητσοτάκη, αλλά ο κ. Γεωργιάδης ισχυρίζεται πως οι πολίτες δεν κρυώνουν και πως απλά μειώνουν την κατανάλωση… για ψυχολογικούς λόγους», υπογραμμίζει σε σημερινή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

ΣΥΡΙΖΑ: Περιμένουμε από τον Μητσοτάκη να πάρει θέση για τον Γεωργιάδη

«Σε κάθε περίπτωση συμπεραίνουμε πως ο κ. Γεωργιάδης το Σαββατοκύριακο με θερμοκρασίες ως και 0 βαθμούς δεν κατάλαβε κρύο και υποθέτουμε ότι δεν είχε κανέναν «ψυχολογικό», αλλά και οικονομικό λόγο να μειώσει την κατανάλωση», συνεχίζει η εν λόγω ανακοίνωση και καταλήγει:

«Πέρα από τους ίδιους τους ψηφοφόρους της ΝΔ που θα δώσουν την απάντησή τους στις ασυναρτησίες του κ. Γεωργιάδη, περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να πάρει θέση: Υιοθετεί τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και κορυφαίος υπουργός του;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.