ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Χ.Σπίρτζης: «Δεν τίθεται θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ – Θα κάνουμε ολιστική ανάλυση για την ήττα»

«Έχουμε πάρα πολλή δουλειά και ως αξιωματική αντιπολίτευση και ως προοδευτικός κόσμο» δήλωσε

Χ.Σπίρτζης: «Δεν τίθεται θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ – Θα κάνουμε ολιστική ανάλυση για την ήττα»

Για την απώλεια 650.000 ψήφων από τις εκλογές του 2019 αναφορικά με το κόμμα του μίλησε ο Χρήστος Σπίρτζης.

«Είναι έτσι και λίγο χειρότερα» σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην προοπτική αυτή, «έχουμε και οφείλουμε να έχουμε μια ολιστική προσέγγιση για ζητήματα», τόνισε ο κ. Σπίρτζης, λέγοντας πως υπάρχει προβληματισμός «γιατί δεν έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και πήγαν σε κάποιο άλλο κόμμα του προοδευτικού χώρου», αλλά αντίθετα πήγαν «στη ΝΔ, στο σπίτι τους» οι ψηφοφόροι, όπως παρατήρησε.

Ερωτηθείς για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος τόνισε ότι δεν τίθεται ζήτημα ηγεσίας, προσθέτοντας, ωστόσο, πως «θα συζητήσουμε τα πάντα, έχουμε χρόνο αμέσως μετά και έχουμε συγκεκριμένο πολιτικό στόχο: Να μην αφήσουμε τη χώρα μας και τον λαό μας να καταλήξει σαν τη Γαλλία».

Επιπλέον, εκτίμησε ότι υπάρχει χρόνος «να αναλύσουμε τα αποτελέσματα αυτά, να πάρουμε πρωτοβουλίες για όλο τον πολιτικό κόσμο», αλλά και να δημιουργηθεί μια νέα σχέση με την κοινωνία. Για το κόμμα Σπαρτιάτες σχολίασε πως «τα επίσημα γραφεία είναι στις φυλακές του Δομοκού», εκφράζοντας τον προβληματισμό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εμείς έχουμε πάρα πολλή δουλειά και ως αξιωματική αντιπολίτευση και ως προοδευτικός κόσμος, γιατί εμείς δεν θ’ αφήσουμε να γίνει η Ελλάδα Γαλλία» κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.