ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ζήτησε συγγνώμη για τις δηλώσεις της για τους παιδιάτρους η Α.Λινού: «Δημιουργήθηκε η αίσθηση ότι δεν σέβομαι τον ιδιώτη γιατρό»

«Ο σεβασμός μου στο λειτούργημα του παιδιάτρου είναι αδιαπραγμάτευτος»

Ζήτησε συγγνώμη για τις δηλώσεις της για τους παιδιάτρους η Α.Λινού: «Δημιουργήθηκε η αίσθηση ότι δεν σέβομαι τον ιδιώτη γιατρό»

Συγγνώμη για τις δηλώσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις και αφορούσαν τους ιδιώτες παιδιάτρους, ζήτησε η υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ Αθηνά Λινού.

Να θυμίσουμε ότι η Λινού, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, όταν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος του κόμματος για την Υγεία, ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι ο ιδιώτης παιδίατρος είναι τόσο καλός όσα και τα χρήματα που έπαιρνε.

Συγκεκριμένα, η κυρία Λινού είπε:

«Όλες οι οικογένειες που ευλογηθήκαμε να έχουμε παιδιά, ζήσαμε και μεγαλώσαμε με τον παιδίατρο των παιδιών μας. Όμως δυστυχώς ελάχιστες φορές ήταν υπάλληλος του ΕΣΥ. Τις περισσότερες φορές ήταν ένας ιδιώτης που ήταν τόσο καλός και ζεστός μαζί μας, όσα περισσότερα χρήματα μπορούσαμε να του δώσουμε» είπε.

Οι δηλώσεις αυτές, εκτός από τις αντιδράσεις των απλών πολιτών, προκάλεσαν την οργή τόσο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, όσο και του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

Η συγγνώμη της Λινού

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, η Αθηνά Λινού έκανε μία ανάρτηση στο Twitter, με την οποία ζητάει συγνώμη:

«Ο σεβασμός μου στο λειτούργημα του παιδιάτρου είναι αδιαπραγμάτευτος και αποδεικνύεται από τον τρόπο με τον οποίο περιέγραψα το έργο τους κατά την ομιλία μου την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Εντούτοις θέλω να ζητήσω συγγνώμη που μέσα από μια έκφρασή μου δημιουργήθηκε η αίσθηση ότι δεν σέβομαι τον ιδιώτη γιατρό.

Η δήλωση αυτή έγινε στα πλαίσια της παρουσίασης για την ανάγκη βελτίωση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Στόχος μου ήταν να αναδείξω την ειδικότητα της παιδιατρικής ως πρότυπο για το μέλλον, έτσι ώστε όλοι να έχουμε έναν οικογενειακό γιατρό που μπορεί να μας σταθεί και να μας στηρίζει όπως οι παιδίατροι στηρίζουν τόσες οικογένειες.

Όπως ανέφερα, οι συνάδελφοι έχουν την ευαισθησία και την αγάπη για τον άνθρωπο και πολύ περισσότερο για τα παιδιά.

Έχουν δίκιο οι γιατροί να απαιτούν περισσότερο σεβασμό και καλύτερες συνθήκες εργασίας. Η δική μου πρόθεση είναι να καταφέρουμε να επενδύσουμε αρκετά στο ΕΣΥ έτσι ώστε να μπορέσει το κράτος να παρέχει αντίστοιχη ποιότητα και φροντίδα μέσω του δημόσιου τομέα για όλες τις ηλικίες και σε όλα τα επίπεδα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.