ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το κυβερνητικό αφήγημα της ανταλλαγής των S-300 με 20 F-35!

Oι Αμερικανοί θα δώσουν κάτι που αξίζει 3 δισ. δολάρια για να πάρουν κάτι άλλο που αξίζει... 100 εκατ. δολάρια το πολύ!

Το κυβερνητικό αφήγημα της ανταλλαγής των S-300  με 20 F-35!

Οι κυβερνητικοί διαρρέουν τις τελευταίες ημέρες ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για να ζητήσει από τον Τζο Μπάιντεν ανταλλαγή των S-300 με μία μοίρα 20 μαχητικών F 35.

Δηλαδή, εδώ μιλάμε για ένα deal για μαχητικά αξίας τριών δισ. δολαρίων, να τα ανταλλάξουν οι Αμερικανοί με κάτι άλλο όπως οι S-300, oι οποίοι αυτή τη στιγμή στην κατάσταση στην οποία βρίσκονται κοστίζουν το πολύ 100 εκατομμύρια ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και ρωτάμε. Πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο; Επίσης, έχουμε κι ένα άλλο ερώτημα. Εμείς θα δώσουμε τους S- 300 τώρα (στην Ουκρανία) και θα πάρουμε F-35 πότε; Το 2030;

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.