ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θύελλα στη Βουλή για την εμπλοκή με την Cosco – Δείτε τη συνεδρίαση Live

Θύελλα στη Βουλή για την εμπλοκή με την Cosco – Δείτε τη συνεδρίαση Live

Με τέρμα τα γκάζια από την αντιπολίτευση ξεκίνησε η συζήτηση της κύρωσης της συμφωνίας παραχώρησης του ΟΛΠ στην Ολομέλεια του Σώματος.

Μάλιστα η Δημοκρατική Συμπαράσταση δια του κοινοβουλευτικού της εκπροσώπου Ανδρέα Λοβέρδου αξίωσε να μην ξεκινήσει η συνεδρίαση εάν πρώτα ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας δεν προχωρήσει στις απαραίτητες αλλαγές.

«Δεν μπορεί η εθνική αντιπροσωπεία να περιπαίζεται. Αυτός που άλλαξε την συμφωνία εμπαίζει το Σώμα. Εμείς χθες ψηφίσαμε θετικά αλλά ο υπουργός μας κορόιψε. Και δεν έχουμε καταλάβει ποιος έκανε αυτό το ατόπημα. Πορτοφολάς το έκανε» είπε ο κ. Λοβέρδος και επικαλούμενος τα όσα είπε χθες ο Θοδωρής Δρίτσας περί ταύτισης του με τον Δράκο του Κούνδουρου, ανέφερε ότι ο «Δράκος ήταν κινηματογραφικό δράμα, ενώ εδώ πρόκειται για κωμωδία».

Στο ίδιο πνεύμα ήταν και οι τοποθετήσεις της Όλγας Κεφαλογιάννη (ΝΔ) και του Σπύρου Δανέλλη (Ποτάμι). Η πρώτη κάλεσε τον υπουργό να απαντήσει αν ήταν ενήμερος ο Αλέξης Τσίπρας για τη μεθόδευση του υπουργού του και  έκανε λόγο για διασυρμό της χώρας.. Ο δε δεύτερος μίλησε για κλονισμό της αξιοπιστίας της Ελλάδας και απειλή ναυαγίου της επένδυσης.

Πάντως ο Θοδωρής Δρίτσας ενημέρωσε ήδη το προεδρείο της Βουλής ότι θα προχωρήσει σε νομοτεχνικές αλλαγές επί της συμφωνίας.

Παρακολουθείστε τις εξελίξεις Live:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.