ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το πόθεν έσχες του προέδρου της Βουλής Ν. Βούτση

Το πόθεν έσχες του προέδρου της Βουλής Ν. Βούτση

Ο Πρόεδρος της Βουλής δήλωσε για το 2014 εισοδήματα 75.759,38 ευρώ από βουλευτική αποζημίωση και 18.281,39 ευρώ από άλλες πηγές.

Η σύζυγός του δήλωσε για το ίδιο έτος εισοδήματα ύψους 26.718,81 ευρώ. Όσον αφορά στην ακίνητη περιουσία τους ο Πρόεδρος της Βουλής και η σύζυγός του δήλωσαν ποσοστά συμμετοχής σε δύο διαμερίσματα, σε τρία οικόπεδα , δύο πολύ μικρές αποθήκες, σε ένα πάρκινγκ ενώ μόνος του ο Πρόεδρος της Βουλής δήλωσε μικρά ποσοστά συμμετοχής και σε πέντε αγροτεμάχια. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα η σύζυγος του κ. Βούτση δήλωσε στο χαρτοφυλάκιό της μετοχές στην εφημερίδα ΑΥΓΗ. Όσον αφορά στους τραπεζικούς λογαριασμούς η οικογένεια του κ. Βούτση δηλώνει πολύ χαμηλές καταθέσεις και συγκεκριμένα 444,91 ευρώ ο κ. Βούτσης και 871,38 ευρώ η σύζυγός του. Η σύζυγος του κ. Βούτση δηλώνει ιδιοκτήτρια Ι.Χ αυτοκινήτου 1.600 κυβικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.