Pronews
Κλείσιμο
  • Κύρια Θέματα
  • Οικονομία
  • Κόσμος
  • Κοινωνία
  • Επιστήμες
  • Ιστορία
  • Κύπρος
  • X-Files
  • Travel
  • Μύκονος
  • Ελληνική Πολιτική
    • ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    • ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
    • ΒΟΥΛΗ
    • ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    • ΝΔ
    • ΣΥΡΙΖΑ
    • ΚΙΝΑΛ
    • ΚΚΕ
    • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ
    • ΜΕΡΑ25
    • ΑΝΕΛ
    • ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
    • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
    • ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    • ΜΜΕ
    • PROVOCATEUR
    • ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
    • ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
  • Αθλητισμός
    • CHAMPIONS LEAGUE
    • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
    • ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
    • ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
    • ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • Άμυνα & Ασφάλεια
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
    • SPY NEWS
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ
    • ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    • Γ.Ε.ΕΘ.Α
    • ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
    • ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΝΑΥΤΙΚΟ
    • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
    • ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
    • ΥΠ.ΕΘ.Α
    • ΥΠ.ΕΞ.
    • ΧΕΡΣΑΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
  • Auto - Moto
    • FUTURE
    • SPORTS CARS
    • ΑΓΟΡΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ
    • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Lifestyle
    • CELEBRITIES
    • GOOD LIFE
    • ΑΣΤΡΑ & ΖΩΔΙΑ
    • ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
    • ΜΟΔΑ
    • ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
    • ΦΑΓΗΤΟ
  • Υγεία
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ
    • ΠΡΟΙΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
    • ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ
    • ΦΑΡΜΑΚΑ
    • ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
  • Θρησκεία
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΑΙΡΕΣΕΙΣ
    • ΒΙΟΙ ΑΓΙΩΝ
    • ΒΑΤΙΚΑΝΟ
    • ΔΙΔΑΧΕΣ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    • ΙΣΛΑΜ
    • ΚΛΗΡΟΣ
    • ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΣ
    • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
    • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ
  • Γυναίκα
    • STYLE
    • ΓΑΜΟΣ
    • ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΠΑΙΔΙ
    • ΣΧΕΣΕΙΣ
  • Περιβάλλον
    • ΑΓΡΙΑ ΖΩΗ
    • ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ
    • ΚΑΙΡΟΣ
    • ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ
    • ΚΥΝΗΓΙ
    • ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΠΙΑ
    • ΦΥΣΗ
    • ΨΑΡΕΜΑ
  • Πολιτισμός
    • ΒΙΒΛΙΟ
    • ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
    • ΘΕΑΤΡΟ
    • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Ελληνική Πολιτική
  • Αθλητισμός
  • Άμυνα & Ασφάλεια
  • Auto - Moto
  • Lifestyle
  • Υγεία
  • Θρησκεία
  • Γυναίκα
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
Menu
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • RSS
  • Κυβέρνηση
  • Αυτοδιοίκηση
  • Βουλή
  • Προεδρία Δημοκρατίας
  • ΝΔ
  • ΣΥΡΙΖΑ
  • ΚΙΝΑΛ
  • ΚΚΕ
  • Ελληνική Λύση
  • ΜέΡΑ25
  • ΑΝΕΛ
  • Το Ποτάμι
  • Ένωση Κεντρώων
  • Λαϊκός Σύνδεσμος
  • Άλλα κόμματα
  • ΜΜΕ
  • Provocateur
  • Δημοσκοπήσεις
  • Εκλογές 2019
Menu
Ομοβροντία πυρών κατά της κυβέρνηση για τους «6»: «Αλλοιώνετε την Δημοκρατία!»
06/02/2019 - 00:00  |  Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2019 - 00:01
ΒΟΥΛΗ

Ομοβροντία πυρών κατά της κυβέρνηση για τους «6»: «Αλλοιώνετε την Δημοκρατία!»

Translate this page
  • EN
  • FR
  • DE
  • ES
  • RU
  • AR

Πυρ ομαδόν εξαπέλυσε η αντιπολίτευση κατά της κυβέρνησης στη Βουλή για την πρωτοφανή ενέργεια της επιστολής των 6 βουλευτών με τις οποίες ζητούν η ψήφος τους να υπολογίζεται με τις ψήφους της συμπολίτευσης κατά την ψήφιση των νομοσχεδίων.

Η συζήτηση στον Ολομέλεια, με αφορμή τροποποιήσεις στον Κανονισμό της Βουλής, διεξήχθη σε υψηλούς τόνους.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησαν να αμυνθούν στις επικρίσεις.

Μπαλτάς-Παρασκευόπουλος: Κι εσείς πήρατε βουλευτές από άλλα κόμματα

«Η ψήφος εμπιστοσύνης δεν είναι στιγμιαίο αδίκημα, είναι διαρκής θέση μέχρι να ολοκληρωθεί μια θητεία μιας κυβέρνησης, ή μέχρι ο βουλευτής που έχει δώσει εμπιστοσύνη την αποσύρει», ανέφερε ο Αριστείδης Μπαλτάς και απευθύνθηκε στην αντιπολίτευση: «Θεμέλιο της θέσης του βουλευτή εντός του Κοινοβουλίου είναι η συνείδησή του. Μην ευτελίζετε λοιπόν με αυτόν τον τρόπο τη συνείδηση των βουλευτών, και μάλιστα και των βουλευτών που ήρθαν σε εσάς» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και σχολίασε για την επιστολή του Αλέξη Τσίπρα προς τον πρόεδρο της Βουλής: «Ο κ. Τσίπρας και κ. Βούτσης είναι μέλη του ίδιου κόμματος και άρα αυτό που έγινε δημόσια, μπορούσε να μην γίνει δημόσια. Ο πρωθυπουργός με την επιστολή του συνεπώς, έθεσε ενώπιον του λαού και του Κοινοβουλίου την πολιτική άποψη του κόμματος του για το πώς έπρεπε να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Αυτή την ανοιχτή διαδικασία αποτύπωσε με την επιστολή του ο Αλέξης Τσίπρας», είπε ο Αριστείδης Μπαλτάς.

«Καταγγέλλει η αντιπολίτευση ‘ωμή παρέμβαση’, ‘επιστροφή σε άλλα καθεστώτα’, ‘ασπόνδυλα’, ‘ντροπή’, ‘περατζάδα’, ‘πολιτική συναλλαγή’, ‘ρετάλια’, ‘κουρελού’. Αυτή η ορολογία πραγματικά μπορεί να προκαλέσει ευτελισμό της Βουλής», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παρασκευόπουλος και πρόσθεσε: «Ας σκεφτούμε τους βουλευτές στους οποίους πέφτει το στίγμα του ευτελισμού κάθε μέρα. Δεν είναι εύκολο όλη την ημέρα να ακούς αυτούς τους ευτελισμούς. Αλλά μίλησε κανείς για ευτελισμό, όταν μετακινήθηκε ο κ. Φωτήλας; Η κ. Μάρκου; Ο κ. Μπαργιώτας; Ο κ. Καρράς; Ο κ. Θεοχάρης; Μίλησε κανείς για ευτελισμό; Για τραγέλαφο; Για ασπόνδυλα; Κανείς! Μόνο σιωπή! Μόνο μην κινηθεί κάποιος προς τον ΣΥΡΙΖΑ, τότε επιστρατεύονται όλα τα επίθετα που δεν έχουν σχέση ούτε με θεσμούς ούτε με τη λογική».

Τραγάκης (ΝΔ): Τραγέλαφος, δεν βρίσκω λόγια

Ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Τραγάκης τόνισε ότι το κλίμα τορπιλίστηκε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, διότι «με την επιστολή που έστειλε, αλλά και με τις όλες του δηλώσεις όλον αυτόν τον καιρό, τορπίλισε αυτό το συναινετικό κλίμα και έφερε διχασμό. Και ο διχασμός αυτός ήρθε και στην επιτροπή Κανονισμού».

Ο Γιάννης Τραγάκης αναφέρθηκε και στις επιστολές των έξι βουλευτών οι οποίοι δηλώνουν εκ προοιμίου ότι η ψήφος τους, κατά το νομοθετικό έργο πρέπει να προσμετράται με τις ψήφους των βουλευτών της συμπολίτευσης. «Δεν υπάρχει συναίνεση εκ των προτέρων. Δεν μπορεί να υπάρξει συναίνεση εκ των προτέρων» είπε ο βουλευτής της ΝΔ και υπογράμμισε ότι υπάρχει θεσμικό πρόβλημα και πρόβλημα δημοκρατίας. «Είναι αδιανόητο δυο βουλευτές να ανήκουν σε άλλο κόμμα και να έχουν δώσει εν λευκώ την ψήφο τους σε άλλο κόμμα. Αυτό είναι αδιανόητο, δεν μπορεί να γίνει και δεν έχει γίνει ποτέ. Είναι τραγέλαφος! Δεν βρίσκω λόγια, για να μπορέσω να το χαρακτηρίσω», είπε ο Γιάννης Τραγάκης.

Γ. Κεφαλογιάννης (ΝΔ): Βουλευτές υβρίδια Παπαχριστόπουλος-Ζουράρις

«Όλα αυτά που συμβαίνουν είναι κίνδυνος για τη δημοκρατία» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Κεφαλογιάννης, και υπογράμμισε ότι αν οι πολιτικές δυνάμεις δεν αρθούν στο ύψος των περιστάσεων τότε θα ενισχύονται τα άκρα. Ο κ. Κεφαλογιάννης είπε ότι δεν υπάρχει προηγούμενο με την άνευ όρων παραχώρηση της συνείδησης και της ψήφου των βουλευτών. Ο κ. Κεφαλογιάννης μίλησε και για βουλευτές υβρίδια, αναφερόμενος στους κ.κ. Θ. Παπαχριστόπουλο και Κ. Ζουράρι, που σε άλλο κόμμα ανήκουν και άλλο κόμμα στηρίζουν. «Ο πρωθυπουργός, πράγματι εκβιάζεται από τον κ. Καμμένο, διότι βρέθηκε τρόπος και η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ να παραμένει, και κυβερνητική πλειοψηφία να υπάρχει στα νομοσχέδια. Παρακολουθούμε ένα θέατρο παραλόγου», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Ευ. Βενιζέλος: Δημιουργείτε τον ασπόνδυλο κοινοβουλευτισμό

«Ο βουλευτής έχει βεβαίως ελεύθερη εντολή, το δικαίωμα της κατά συνείδησης γνώμης, αλλά αυτό το ασκεί ως μέλος μιας κοινοβουλευτικής ομάδας. Δεν μπορεί να είναι διχασμένη προσωπικότητα, ή να υπολογίζεται ως ανεξάρτητος αλλά να δηλώνει ότι λογίζεται η ψήφος του με την συμπολίτευση. Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες, υπό το πρόσχημα ότι η κυβέρνηση πρέπει να διατηρηθεί στην εξουσία ως κυβέρνηση μειοψηφίας, παρατηρούμε μια θρασεία προσπάθεια αλλοίωσης όλων των θεμελιωδών αρχών της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας» είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και χαρακτήρισε «βαριά προσβολή του πολιτεύματος την επιστολή του πρωθυπουργού. Προσβολή και για τον πρόεδρο της Βουλής για να αποδείξει ο κ. Τσίπρας ότι δεν εκβιάζεται».

Επεσήμανε δε ότι δημιουργείται «ένας νέος τύπος κοινοβουλευτισμού, ο ασπόνδυλος κοινοβουλευτισμός, ο κοινοβουλευτισμός των ελαστικών συνειδήσεων που πάνε να γίνουν το αίτιο της ελαστικότητας των θεσμών, δηλαδή της καταστρατήγησης του Συντάγματος και βεβαίως της αλλοίωσης των θεμελιωδών στοιχείων του πολιτεύματος που προστατεύονται από την έννομη τάξη, ισχυρά».

Εκανε λόγο για «τραγέλαφο κοινοβουλευτικό» σημειώνοντας πως «είναι ΣΥΡΙΖΑ τώρα η κα Παπακώστα και ο κ. Κόκκαλης και η κα Κουντουρά κι έχουμε και τον κ. Δανέλλη βεβαίως, ο οποίος έχει αυτό το ιδιόρρυθμο υβριδιακό καθεστώς από το οποίο φαντάζομαι να τον λυτρώσετε γρήγορα κάνοντάς τον μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι, νομίζω, πολύ ικανοποιημένος από αυτό».

Κατηγόρησε τους ΑΝΕΛ ότι «έχουν περιπέσει στην κατάσταση του πτυσσόμενου κόμματος, άλλοτε έχουν τέσσερις Βουλευτές, άλλοτε έχουν έξι, άλλοτε έχουν τρεις που υπολογίζονται κατά το άρθρο 15 του Κανονισμού, άρα δεν ξέρουν πόσοι είναι και ποιοι είναι και τι είναι».

«Πάρτε τους Βουλευτές αυτούς και κάντε τους μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, να έχετε μία καθαρή λύση, αλλά μην ευτελίζετε τον Κανονισμό και το Σύνταγμα, γιατί αυτό που κάνετε μπορεί να δίνει μία παράταση εβδομάδων ή μηνών στην κυβέρνηση να νέμεται την εξουσία, αλλά τραυματίζει βαθιά το πολιτικό σύστημα, τον πολιτικό πολιτισμό και την ίδια τη δημοκρατία» επεσήμανε επαναλαμβάνοντας πως «το τελευταίο εξάμηνο της θητείας αυτής της κυβέρνησης θα είναι πιο ζημιογόνο και βλαπτικό για τη χώρα από ό,τι το πρώτο εξάμηνο του 2015» και κατέληξε:

«Μπορεί να χαίρεστε ότι είστε ευρηματικοί, ότι έχετε έναν Πρωθυπουργό που επιδίδεται στην κοινοβουλευτική ταχυδακτυλουργία, αλλά αυτό που κάνετε δεν είναι κόλπο, είναι προσβολή της δημοκρατίας και του κοινοβουλευτισμού».

«Η χθεσινή επιστολή του πρωθυπουργού συνιστά μία ωμή παραβίαση του Κανονισμού της Βουλής και της συνταγματικά κατοχυρωμένης αρχής της διάκρισης των εξουσιών. Ο κυνικός τρόπος που ο πρωθυπουργός επιλέγει να απευθυνθεί στον πρόεδρο της Βουλής, τον τρίτο πολιτειακό παράγοντα του πολιτεύματος, δεν καταδεικνύει μόνο την αντίληψή του για τη λειτουργία των θεσμών της δημοκρατίας, αλλά κυρίως την περιφρόνησή του γι αυτούς», ανέφερε ο βουλευτής της ΔΗΣΥ Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

«Η υπόδειξη του Πρωθυπουργού στον Πρόεδρο της Βουλής για πράξη ή παράλειψη, ξεπερνάει τα όρια της παραβίασης της διάκρισης των εξουσιών και παίρνει τη μορφή της ωμής παρέμβασης στη λειτουργία του κοινοβουλίου με συμπεριφορές που συναντά κανείς σε καθεστώτα τύπου Όρμπαν. Ο πρόεδρος της Βουλής δεν είναι υφιστάμενος του Πρωθυπουργού για να του δίνει εντολές και το τι θα πράξει η επιτροπή Κανονισμού και ο πρόεδρος της Βουλής, δεν το υποδεικνύει ο πρωθυπουργός», είπε ο βουλευτής της ΔΗΣΥ που σχολίασε και τις χθεσινές δηλώσεις των έξι βουλευτών για την θετική ψήφο τους στα νομοσχέδια μιλώντας για «πρόθυμους», «δεσμευμένους» και «αδέσποτους βουλευτές».

Για «θεσμική ακαταστασία» και «πολιτικούς εκβιασμούς» μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ Ανδρέας Λοβέρδος – και ειδικά για τις επιστολές των έξι βουλευτών με τις οποίες ζητούν να προσμετρώνται στους 145 βουλευτές κατά την ψήφιση των νομοσχεδίων, είπε ότι «κάθε βουλευτής ανήκει σε μια κοινοβουλευτική ομάδα» και αυτή είναι μια διάταξη του Κανονισμού που σήμερα παραβιάζεται με τρόπο παρακμιακό.

Παφίλης (ΚΚΕ): Γιατί παραπονείστε; Τι υποκρισία είναι αυτή;

Στο θέμα μεταγραφών και μετακινήσεων βουλευτών αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης. «Εμείς θέλουμε να απευθυνθούμε στον ελληνικό λαό και να του πούμε να αναρωτηθεί γιατί τόσο εύκολα μετακινούνται βουλευτές από το ένα κόμμα στο άλλο. Γίνεται επειδή υπάρχει σύγκλιση ανάμεσα στα αστικά κόμματα και άρα δεν υπάρχει κανένα θέμα – θα μετακινείται κανείς από το ένα κόμμα στο άλλο. Η στρατηγική αυτή σύγκλιση εκφράζεται και σε κοινοβουλευτικές πρακτικές» σχολίασε ο βουλευτής του ΚΚΕ και απευθύνθηκε και στα κόμματα της αντιπολίτευσης για την κριτική που ασκούν για τις μετακινήσεις βουλευτών: «Γιατί παραπονείστε όλοι; Όλοι δεν πήρατε βουλευτές από άλλα κόμματα; τι υποκρισία είναι αυτή; εμείς 15 ήμασταν και 15 είμαστε. Εμείς έχουμε θέση αρχής ότι δεν δεχόμαστε αυτές τις μετακινήσεις. Εκείνο που προέχει είναι η στήριξη της αντιλαϊκής πολιτικής», είπε ο Θανάσης Παφίλης και σχολίασε και την επιστολή Τσίπρα: «Μιλάτε εσείς για παρέμβαση στη διάκριση των εξουσιών; Ο Πρόεδρος της Βουλής δεν εκλέγεται από ένα κόμμα που έχει την πλειοψηφία και μάλιστα πλαστή; Διότι κανείς δεν πήρε 51%. Το κόμμα που έχει την πλειοψηφία την παίρνει σε όλες τις επιτροπές. Άρα τι υποκρισία είναι αυτή;» είπε ο βουλευτής του ΚΚΕ.

Τσαρουχά(ΑΝΕΛ): Αγωνιούμε αλλά όχι για πολιτικό όφελος

Στη χθεσινή συνεδρίαση της επιτροπής Κανονισμού της Βουλής, αναφέρθηκε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, για να υπογραμμίσει ότι κατά τη διάρκεια της, κατέθεσε επιστολή του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, στην οποία δεν διατυπώνεται κανένα ερώτημα, αλλά παρατίθενται οι θέσεις του προέδρου για την ύπαρξη κοινοβουλευτικής ομάδας. «Οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση συνεπώς, είναι για την αποκόμιση πολιτικού οφέλους» είπε η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά και πρόσθεσε: «Καταλαβαίνετε ότι αυτή είναι η αγωνία μας για πάρα πολλούς λόγους. Εύχομαι να μην βρεθείτε σε τέτοιες καταστάσεις. Τα μεγάλα κόμματα να έχουν τους βουλευτές τους, αλλά όσο και αν το σύνταγμα επιτρέπει στον βουλευτή να έχει την ελευθερία της ψήφου του, αυτό δυστυχώς δεν συμβαίνει από τότε που εγώ είμαι στο κοινοβούλιο. Όποιος βουλευτής δεν ψηφίζει όπως λέει ο πρόεδρος διαγράφεται. Είμαι και εγώ διαγραμμένη και άρα έχω στην πλάτη μου ιστορία, που δίνει το δικαίωμα να μιλήσω». Η επιστολή ήταν αυτό και μόνο, και οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση είναι για πολιτικό όφελος, είπε η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά.

Μάριος Γεωργιάδης: Οι 6 ιδανικοί κομπάρσοι

«Δεν χρειάζεται ο πρόεδρος της Βουλής καμία επιστολή για το πώς θα προεδρεύσει και πώς θα εφαρμόσει τον Κανονισμό» ανέφερε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Αν ήθελε ο κ. πρωθυπουργός να μεταφέρει ότι δεν δέχεται καμία απειλή, έπρεπε να δηλώσει ότι δεν δέχεται καμία απειλή, και να μην αποστείλει καμία επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής. Οι έξι βουλευτές με τη δήλωσή τους, είναι ιδανικοί πρόθυμοι για να πάρουν ρόλο κομπάρσου σε αυτό το θέατρο σκιών που στήνει η κυβέρνηση».

 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Pronews
Διαδωστε το αρθρο
Youtube Subscribe button
Διαβαστε ακομη

Τα δημοφιλέστερα της ημέρας

Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής: «Κόκκινο» άναψε η Αίγυπτος στην ανακήρυξη ΑΟΖ με την Ελλάδα! photo
Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής: «Κόκκινο» άναψε η Αίγυπτος στην ανακήρυξη ΑΟΖ με την Ελλάδα!
10/12/2019 - 18:21 ΥΠ.ΕΞ.
Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής: «Κόκκινο» άναψε η Αίγυπτος στην ανακήρυξη ΑΟΖ με την Ελλάδα!
Δυσφορία στρατιωτικών για την αναποφασιστικότητα της πολιτικής ηγεσίας στην αντιμετώπιση της Τουρκίας photo
Δυσφορία στρατιωτικών για την αναποφασιστικότητα της πολιτικής ηγεσίας στην αντιμετώπιση της Τουρκίας
10/12/2019 - 14:17 ΥΠ.ΕΘ.Α
Δυσφορία στρατιωτικών για την αναποφασιστικότητα της πολιτικής ηγεσίας στην αντιμετώπιση της Τουρκίας
Μ. Σαλβίνι: «Χάρισαν τη Λιβύη στην Τουρκία - Άμεσα να κατασκευάσουμε τον East Med με Ελλάδα-Κύπρο-Ισραήλ» photo
Μ. Σαλβίνι: «Χάρισαν τη Λιβύη στην Τουρκία - Άμεσα να κατασκευάσουμε τον East Med με Ελλάδα-Κύπρο-Ισραήλ»
10/12/2019 - 11:08 ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Μ. Σαλβίνι: «Χάρισαν τη Λιβύη στην Τουρκία - Άμεσα να κατασκευάσουμε τον East Med με Ελλάδα-Κύπρο-Ισραήλ»
Τούρκοι στρατιώτες με καταδρομική ενέργεια τοποθέτησαν τουρκική σημαία σε ελληνική νησίδα στον Έβρο! (φωτό) photo
Τούρκοι στρατιώτες με καταδρομική ενέργεια τοποθέτησαν τουρκική σημαία σε ελληνική νησίδα στον Έβρο! (φωτό)
10/12/2019 - 09:15 ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
Τούρκοι στρατιώτες με καταδρομική ενέργεια τοποθέτησαν τουρκική σημαία σε ελληνική νησίδα στον Έβρο! (φωτό)
Στην Αθήνα ο πρόεδρος της λιβυκής Βουλής - Ο Χ.Χάφταρ έκανε αυτό που έπρεπε τώρα είναι η σειρά της ελληνικής κυβέρνησης photo
Στην Αθήνα ο πρόεδρος της λιβυκής Βουλής - Ο Χ.Χάφταρ έκανε αυτό που έπρεπε τώρα είναι η σειρά της ελληνικής κυβέρνησης
10/12/2019 - 06:40 ΥΠ.ΕΞ.
Στην Αθήνα ο πρόεδρος της λιβυκής Βουλής - Ο Χ.Χάφταρ έκανε αυτό που έπρεπε τώρα είναι η σειρά της ελληνικής κυβέρνησης
Ρ.Τ.Ερντογάν: «Θα στείλουμε στρατεύματα στην Λιβύη αν μας το ζητήσει η λιβυκή κυβέρνηση» photo
Ρ.Τ.Ερντογάν: «Θα στείλουμε στρατεύματα στην Λιβύη αν μας το ζητήσει η λιβυκή κυβέρνηση»
09/12/2019 - 23:27 ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Ρ.Τ.Ερντογάν: «Θα στείλουμε στρατεύματα στην Λιβύη αν μας το ζητήσει η λιβυκή κυβέρνηση»
Ερντογάν: «Προχωράμε σε γεωτρήσεις με τη Λιβύη - Η Ελλάδα θα πληρώσει διεθνώς το τίμημα για τις ενέργειές της» photo
Ερντογάν: «Προχωράμε σε γεωτρήσεις με τη Λιβύη - Η Ελλάδα θα πληρώσει διεθνώς το τίμημα για τις ενέργειές της»
09/12/2019 - 20:46 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Ερντογάν: «Προχωράμε σε γεωτρήσεις με τη Λιβύη - Η Ελλάδα θα πληρώσει διεθνώς το τίμημα για τις ενέργειές της»
Xαμός με την διαφήμιση της «Hellman’s»: Να αποσυρθεί ζητάνε οι ελληνικές εταιρείες (βίντεο) photo
Xαμός με την διαφήμιση της «Hellman’s»: Να αποσυρθεί ζητάνε οι ελληνικές εταιρείες (βίντεο)
09/12/2019 - 20:28 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Xαμός με την διαφήμιση της «Hellman’s»: Να αποσυρθεί ζητάνε οι ελληνικές εταιρείες (βίντεο)
Διαβαστε ακομη

BEST OF 72h

Βίντεο: Τελική πιστοποίηση για πλήγματα αέρος-επιφανείας και αέρος-εδάφους έλαβε ο πύραυλος IRIS-T που υπηρετεί στην ΠΑ photo
Βίντεο: Τελική πιστοποίηση για πλήγματα αέρος-επιφανείας και αέρος-εδάφους έλαβε ο πύραυλος IRIS-T που υπηρετεί στην ΠΑ
08/12/2019 - 21:45 ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
Βίντεο: Τελική πιστοποίηση για πλήγματα αέρος-επιφανείας και αέρος-εδάφους έλαβε ο πύραυλος IRIS-T που υπηρετεί στην ΠΑ
Διοικητής 1ης Στρατιάς Κ.Φλώρος για Τουρκία: «Τα “σκυλιά” στη γειτονιά μας αλυχτάνε αλλά θα τους τσακίσουμε το κεφάλι» photo
Διοικητής 1ης Στρατιάς Κ.Φλώρος για Τουρκία: «Τα “σκυλιά” στη γειτονιά μας αλυχτάνε αλλά θα τους τσακίσουμε το κεφάλι»
08/12/2019 - 20:43 Γ.Ε.ΕΘ.Α
Διοικητής 1ης Στρατιάς Κ.Φλώρος για Τουρκία: «Τα “σκυλιά” στη γειτονιά μας αλυχτάνε αλλά θα τους τσακίσουμε το κεφάλι»
Δείτε τι εντόπισε ο Λιαντίνης στον Ταΰγετο και το μυστήριο που εμφανίζεται κάθε πρωί στην οροσειρά photo
Δείτε τι εντόπισε ο Λιαντίνης στον Ταΰγετο και το μυστήριο που εμφανίζεται κάθε πρωί στην οροσειρά
08/12/2019 - 15:38 ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΣ
Δείτε τι εντόπισε ο Λιαντίνης στον Ταΰγετο και το μυστήριο που εμφανίζεται κάθε πρωί στην οροσειρά
Ποια είναι η ισχύς του Πολεμικoύ Ναυτικού σε αυτές τις δύσκολες ώρες (βίντεο) photo
Ποια είναι η ισχύς του Πολεμικoύ Ναυτικού σε αυτές τις δύσκολες ώρες (βίντεο)
08/12/2019 - 23:15 ΝΑΥΤΙΚΟ
Ποια είναι η ισχύς του Πολεμικoύ Ναυτικού σε αυτές τις δύσκολες ώρες (βίντεο)
«Κλίμα» προσπαθούν να φτιάξουν οι Τούρκοι με φωτό Mirage 2000 να έχει «λοκάρει» τουρκική φρεγάτα - Ποια είναι η αλήθεια photo
«Κλίμα» προσπαθούν να φτιάξουν οι Τούρκοι με φωτό Mirage 2000 να έχει «λοκάρει» τουρκική φρεγάτα - Ποια είναι η αλήθεια
08/12/2019 - 23:43 ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
«Κλίμα» προσπαθούν να φτιάξουν οι Τούρκοι με φωτό Mirage 2000 να έχει «λοκάρει» τουρκική φρεγάτα - Ποια είναι η αλήθεια
Ιταλική φρεγάτα FREMM κατέπλευσε στην Λάρνακα - Ρώμη: «Θα στηρίξουμε στρατιωτικά Ελλάδα και Κύπρο» photo
Ιταλική φρεγάτα FREMM κατέπλευσε στην Λάρνακα - Ρώμη: «Θα στηρίξουμε στρατιωτικά Ελλάδα και Κύπρο»
09/12/2019 - 18:15 ΚΥΠΡΟΣ
Ιταλική φρεγάτα FREMM κατέπλευσε στην Λάρνακα - Ρώμη: «Θα στηρίξουμε στρατιωτικά Ελλάδα και Κύπρο»
Κατέρριψαν οι Τούρκοι το MiG-23 στη Λιβύη με το αντιαεροπορικό τους σύστημα HISAR-A; photo
Κατέρριψαν οι Τούρκοι το MiG-23 στη Λιβύη με το αντιαεροπορικό τους σύστημα HISAR-A;
07/12/2019 - 20:50 ΕΝΟΠΛΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ
Κατέρριψαν οι Τούρκοι το MiG-23 στη Λιβύη με το αντιαεροπορικό τους σύστημα HISAR-A;
Χτυπά απ’ τα 500 χλμ: Το υπερόπλο της Ελλάδας που σβήνει την πιθανότητα θερμού επεισοδίου με την Τουρκία photo
Χτυπά απ’ τα 500 χλμ: Το υπερόπλο της Ελλάδας που σβήνει την πιθανότητα θερμού επεισοδίου με την Τουρκία
07/12/2019 - 21:00 ΤΟΥΡΚΙΑ
Χτυπά απ’ τα 500 χλμ: Το υπερόπλο της Ελλάδας που σβήνει την πιθανότητα θερμού επεισοδίου με την Τουρκία
Σχολιαστε το αρθρο

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του discus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.

Tweets by pronewsgr

Pronews - Τελευταία Νέα

Πως ο πρώην υπ. Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου «διέγραφε» το 2003 την ΑΟΖ Καστελορίζου για να μην ενοχληθεί η Άγκυρα!
10/12/2019 - 19:12
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πως ο πρώην υπ. Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου «διέγραφε» το 2003 την ΑΟΖ Καστελορίζου για να μην ενοχληθεί η Άγκυρα!
Ε.Αχτσιόγλου: «Η Ελλάδα βγήκε από τα Μνημόνια αλλά τα Μνημόνια δεν θα βγουν ποτέ από τη ΝΔ»
10/12/2019 - 19:09
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ε.Αχτσιόγλου: «Η Ελλάδα βγήκε από τα Μνημόνια αλλά τα Μνημόνια δεν θα βγουν ποτέ από τη ΝΔ»
Δεύτερη τουρκική εισβολή μέσα σε λίγες ώρες σε ελληνικό έδαφος: Τουρκικά F-16 πάνω από την Ρω
10/12/2019 - 11:16
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
Δεύτερη τουρκική εισβολή μέσα σε λίγες ώρες σε ελληνικό έδαφος: Τουρκικά F-16 πάνω από την Ρω
Το νο1 ανήκει στη Δήμητρα... (φώτο)
10/12/2019 - 19:00
CELEBRITIES
Το νο1 ανήκει στη Δήμητρα... (φώτο)
Συνάντηση Κ.χατζηδάκη με τον Ισραηλινό υπουργό Ενέργειας Yuval Steinitz για EastMed
10/12/2019 - 18:58
ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Συνάντηση Κ.χατζηδάκη με τον Ισραηλινό υπουργό Ενέργειας Yuval Steinitz για EastMed
Ο ΣΚΑΪ «τελειώνει» τον Γιώργο Λιάγκα (βίντεο)
10/12/2019 - 11:16
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Ο ΣΚΑΪ «τελειώνει» τον Γιώργο Λιάγκα (βίντεο)
«Έρχονται» αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας - Τι θα ισχύσει για τα παλαιά αυτοκίνητα
10/12/2019 - 18:57
AUTO - MOTO
«Έρχονται» αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας - Τι θα ισχύσει για τα παλαιά αυτοκίνητα
Δείτε τι «προετοιμασία» χρειάζεται το κάθε ζώδιο πριν την... εpωτική πράξη
10/12/2019 - 18:51
ΑΣΤΡΑ & ΖΩΔΙΑ
Δείτε τι «προετοιμασία» χρειάζεται το κάθε ζώδιο πριν την... εpωτική πράξη
Στην Αθήνα ο πρόεδρος της λιβυκής Βουλής - Ο Χ.Χάφταρ έκανε αυτό που έπρεπε τώρα είναι η σειρά της ελληνικής κυβέρνησης
10/12/2019 - 06:40
ΥΠ.ΕΞ.
Στην Αθήνα ο πρόεδρος της λιβυκής Βουλής - Ο Χ.Χάφταρ έκανε αυτό που έπρεπε τώρα είναι η σειρά της ελληνικής κυβέρνησης
Τραγωδία στη Χιλή: Συντριβή μεταφορικού αεροσκάφους C-130 με 38 επιβαίνοντες
10/12/2019 - 18:43
ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
Τραγωδία στη Χιλή: Συντριβή μεταφορικού αεροσκάφους C-130 με 38 επιβαίνοντες
Ένταση στο μετρό - «Αίμα - μπουνιές και σπασμένα γυαλιά» (φώτο-βίντεο)
10/12/2019 - 18:39
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Ένταση στο μετρό - «Αίμα - μπουνιές και σπασμένα γυαλιά» (φώτο-βίντεο)
Ιστορική ημέρα στο Ουκρανικό: Συμφωνία για εκεχειρία και ανταλλαγή αιχμαλώτων - Αποχωρούν τα στρατεύματα από το Ντόνμπας
10/12/2019 - 06:08
ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ιστορική ημέρα στο Ουκρανικό: Συμφωνία για εκεχειρία και ανταλλαγή αιχμαλώτων - Αποχωρούν τα στρατεύματα από το Ντόνμπας
Δείτε για ποιο λόγο απαγορεύτηκε η είσοδος των γυναικών στο Άγιο Όρος (βίντεο)
10/12/2019 - 18:25
ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
Δείτε για ποιο λόγο απαγορεύτηκε η είσοδος των γυναικών στο Άγιο Όρος (βίντεο)
Κουβαράς Αττικής: Εξαρθρώθηκε από το ΣΔΟΕ εργοστάσιο που καλλιεργούσε κάνναβη
10/12/2019 - 18:21
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Κουβαράς Αττικής: Εξαρθρώθηκε από το ΣΔΟΕ εργοστάσιο που καλλιεργούσε κάνναβη
M.Τσαβούσογλου: «Θα απαντήσουμε στρατιωτικά εάν η Ελλάδα απειλήσει τα πλοία μας στην Κύπρο ή την υφαλοκρηπίδα μας»!
10/12/2019 - 00:27
ΤΟΥΡΚΙΑ
M.Τσαβούσογλου: «Θα απαντήσουμε στρατιωτικά εάν η Ελλάδα απειλήσει τα πλοία μας στην Κύπρο ή την υφαλοκρηπίδα μας»!
Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής: «Κόκκινο» άναψε η Αίγυπτος στην ανακήρυξη ΑΟΖ με την Ελλάδα!
10/12/2019 - 18:21
ΥΠ.ΕΞ.
Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής: «Κόκκινο» άναψε η Αίγυπτος στην ανακήρυξη ΑΟΖ με την Ελλάδα!
Πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα στα γραφεία της εφημερίδας «Δημοκρατία» στο Παγκράτι
10/12/2019 - 18:08
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα στα γραφεία της εφημερίδας «Δημοκρατία» στο Παγκράτι
Ρ.Τ.Ερντογάν: «Θα στείλουμε στρατεύματα στην Λιβύη αν μας το ζητήσει η λιβυκή κυβέρνηση»
09/12/2019 - 23:27
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Ρ.Τ.Ερντογάν: «Θα στείλουμε στρατεύματα στην Λιβύη αν μας το ζητήσει η λιβυκή κυβέρνηση»
Δείτε ποιες τροφές δε πρέπει να δώσετε ποτέ στο σκύλο
10/12/2019 - 18:04
ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ
Δείτε ποιες τροφές δε πρέπει να δώσετε ποτέ στο σκύλο
Στον ΠΣΑΤ είχαν ψηφίσει για MVP τον Χάρντεν
10/12/2019 - 18:00
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στον ΠΣΑΤ είχαν ψηφίσει για MVP τον Χάρντεν
ΟΤΟΕ: Πανελλαδική 24ωρη απεργία για αύριο 11/12
10/12/2019 - 17:39
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΤΟΕ: Πανελλαδική 24ωρη απεργία για αύριο 11/12
Η χρυσή polaroid: Το κόλπο του Ξανθόπουλου να βγάζει πιο πολλά λεφτά απ’ τους θαυμαστές του παρά απ’ τις ταινίες
10/12/2019 - 17:30
ΠΡΟΣΩΠΑ
Η χρυσή polaroid: Το κόλπο του Ξανθόπουλου να βγάζει πιο πολλά λεφτά απ’ τους θαυμαστές του παρά απ’ τις ταινίες
Κακοκαιρία «Διδώ»: Δείτε σε ποιες περιοχές θα «σαρώσει» τις επόμενες ώρες (φώτο)
10/12/2019 - 17:22
ΚΑΙΡΟΣ
Κακοκαιρία «Διδώ»: Δείτε σε ποιες περιοχές θα «σαρώσει» τις επόμενες ώρες (φώτο)
Δείτε ποια είναι τα 14+1 πιο επικίνδυνα σημεία του σπιτιού - «απειλή» για την υγεία
10/12/2019 - 17:14
ΥΓΕΙΑ
Δείτε ποια είναι τα 14+1 πιο επικίνδυνα σημεία του σπιτιού - «απειλή» για την υγεία
Δείτε πότε θα καταβληθούν οι επικουρικές συντάξεις
10/12/2019 - 17:06
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Δείτε πότε θα καταβληθούν οι επικουρικές συντάξεις
Στ.Πέτσας για αστυνομική βία: «Την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξαν 262 περιπτώσεις καταγγελίας για την ΕΛ.ΑΣ»
10/12/2019 - 17:01
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στ.Πέτσας για αστυνομική βία: «Την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξαν 262 περιπτώσεις καταγγελίας για την ΕΛ.ΑΣ»
Δειτε ολα τα νεα
Pronews
© pronews.gr 2019
Επικοινωνία:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • RSS
  • Η Εταιρεία
  • Όροι χρήσης
Pixual