ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ οτι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Στη Βουλή η δικογραφία για τη σφαγή στα Τέμπη – Μια ημέρα πριν «κλείσει» η Βουλή λόγω ευρωεκλογών

Η δικογραφία έχει διαβιβαστεί στο πλαίσιο του άρθρου 86 του Συντάγματος περί ευθύνης υπουργών

Στη Βουλή η δικογραφία για τη σφαγή στα Τέμπη – Μια ημέρα πριν «κλείσει» η Βουλή λόγω ευρωεκλογών

Το προεδρείο της Βουλής ανακοίνωσε τη διαβίβαση δικογραφίας κατά του πρώην υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Χρήστου Τριαντοπούλου, του πρώην Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη και των πρώην υφυπουργών Ζωής Ράπτη και Μιχάλη Παπαδόπουλου αλλά μόλις μία μέρα πριν «κλείσει» η Βουλή λόγω ευρωεκλογών. 

Η δικογραφία σχηματίστηκε μετά από μήνυση συγγενών θυμάτων τη σφαγής των Τεμπών που αφορά το «μπάζωμα» στο σημείο της τραγωδίας.

Η δικογραφία έχει διαβιβαστεί στο πλαίσιο του άρθρου 86 του Συντάγματος περί ευθύνης υπουργών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε αυτήν περιλαμβάνονται – πέραν της μήνυσης των συγγενών των θυμάτων και της πραγματογνωμοσύνης των εμπειρογνωμόνων που εκείνοι όρισαν – και οι καταθέσεις υπηρεσιακών στελεχών σχετικά με το θέμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας της Λάρισας είχε θέσει την υπόθεση στο αρχείο, από όπου ανασύρθηκε μετά από παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη.

Σημειώνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προαναγγείλει ότι θα καταθέσει πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής αμέσως μετά την διαβίβαση της συγκεκριμένης δικογραφίας.

Με τον τρόπο αυτόν η πλειοψηφία εξασφάλισε ότι δεν θα συζητηθεί προεκλογικά αυτό το αίτημα που θα καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ για συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη βδομάδα ο Κ. Τασούλας έβαλε μπλόκο στη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών, όπως έχουν αιτηθεί ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, για την κλήση της Ν. Κεραμέως αναφορικά με την παροχή εξηγήσεων για το σκάνδαλο διαρροής προσωπικών δεδομένων αποδήμων, με την αξιωματική αντιπολίτευση να καταγγέλλει «κοινοβουλευτική συγκάλυψη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.