Dr. Robert Malone: «Ζούμε μια κατάσταση μαζικού υπνωτισμού – Μόνο στην ναζιστική Γερμανία είχε παρατηρηθεί ξανά»

Dr. Robert Malone: «Ζούμε μια κατάσταση μαζικού υπνωτισμού – Μόνο στην ναζιστική Γερμανία είχε παρατηρηθεί ξανά»

Σε πρόσφατη ομιλία του στην πόλη Τάμπα της Φλόριντα, ο Dr Robert W. Malone, παραθέτει σημαντικά σημεία από συζήτησή του με τον Δρ Mattias Desmet του πανεπιστημίου της Γάνδης σχετικά με το φαινόμενο της Μαζικής Ψύχωσης/Ύπνωσης που παρατηρείται σε μεγάλο μέρος της κοινωνίας, το οποίο αδυνατεί να ακολουθήσει τα επιστημονικά δεδομένα και παραμένει πιστό στο επίσημο αφήγημα και στην πληροφόρηση μεγάλων ΜΜΕ!

Δείτε, σύμφωνα με τους επιστήμονες, πως φέρνουν τον παγκόσμιο ολοκληρωτισμό και γιατί επιβάλλουν τώρα τα Lockdown!

Το στοίχημα με τον χρόνο και την ιστορία είναι αν θα τα καταφέρουν.

Εν συντομία τα κυριότερα σημεία που ανέπτυξε ο dr. Malone στην ομιλία του(όπως ακούγεται στο βίντεο) είναι τα εξής:

* Ζούμε σε μια κατάσταση υπνωτισμού των μαζών.

* Ο υπνωτισμός είναι μια ιδιότητα του ανθρώπινου εγκεφάλου. Προϋποθέτει την εστίαση της προσοχής σε ένα αντικείμενο για πολλή ώρα.

*Επί δυο χρόνια τα media βομβαρδίζουν τους πολίτες με ατελείωτες δόσεις τρόμου 24 ώρες το 24ωρο υπνωτίζοντας τους.

* Η επίκληση ενός αόρατου και μυστηριώδους εχθρού είναι κύριο χαρακτηριστικό των ολοκληρωτικών καθεστώτων για να κρατούν τις μάζες δεμένες με το επίσημο αφήγημα.

* Οποιασδήποτε πει κάτι διαφορετικό από το επίσημο αφήγημα διώκεται, θεωρείται εχθρός.

*Η τεχνική είναι δοκιμασμένη στην ναζιστική Γερμανία. Τότε ήταν οι Εβραίοι η αιτία του κακού, σήμερα ειναι οι ανεμβολίαστοι.

* Οι πολίτες ακολουθούν υπνωτισμένοι τα σχέδια κυβέρνησης και «ειδικών» που δεν έχουν καμία σχέση με την επιστήμη.

* Τα lockdown γίνονται για οικονομικούς λόγους αλλά η μεταρρύθμιση της οικονομίας( Great Reset) δεν θα μπορούσε να γίνει υπό κανονικές συνθήκες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.