ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έρχεται το πρώτο γύρισμα ταινίας στο.. διάστημα! – Τι ετοιμάζουν Τομ Κρουζ και Έλον Μασκ (βίντεο)

Έρχεται το πρώτο γύρισμα ταινίας στο.. διάστημα! – Τι ετοιμάζουν Τομ Κρουζ και Έλον Μασκ (βίντεο)

Ο ιδρυτής της Tesla και της SpaceX, Έλον Μασκ, και ο Αμερικανός ηθοποιός, Τομ Κρουζ, συνεργάζονται αυτή την περίοδο για ένα μοναδικό εγχείρημα: το γύρισμα μιας ταινίας στο διάστημα.

Την είδηση ανέφερε σε αποκλειστικότητα ο δημοσιογράφος του πόρταλ, Deadline, Μάικ Φλέμινγκ, που αναφέρει ότι πρόκειται για ένα φιλμ περιπέτειας, χωρίς να αποτελεί συνέχεια στης σειράς ταινιών: Επικίνδυνη Αποστολή.

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν περαιτέρω λεπτομέρειες αναφορικά με το πρότζεκτ, Μασκ και Κρουζ.

«Δεν έχει υπάρξει άλλος πρωταγωνιστής που να βάζει τον εαυτό του σε τόσα ρίσκα όσο ο Τομ Κρουζ, για να γυρίσει τις πιο ρεαλιστικές σκηνές δράσης. Εάν κατορθώσει να κινηματογραφήσει επάνω στο ένα διαστημόπλοιο του Έλον Μασκ, θα γίνει ο μόνος κάτοχος του συγκεκριμένου ρεκόρ στο βιβλίο των ρεκόρ του Χόλυγουντ» ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.