ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Προηγμένα γραφικά για Flight Simulator από τη Boeing

Προηγμένα γραφικά για Flight Simulator  από τη Boeing

Ανάλυση έως 4 φορές υψηλότερη από αυτή που προσφέρει ένα σύστημα προβολής 3D υπόσχεται η νέα τεχνολογία απεικόνισης γραφικών που αναπτύσσει η Boeing για συστήματα εξομοιωτών πτήσεως.

Η Boeing φέρνει ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στη πραγματικότητα την εικονική εκπαίδευση χειριστών μαχητικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων ενώ εξομοιώνεται και προσγείωση σε αεροπλανοφόρα για πιλότους ναυτικής αεροπορίας.

Όπως διακρίνεται και στο σχετικό βίντεο το σύστημα εξομοιώνει τόσο την πτήση με επιθετικό ελικόπτερο AH-64D Apache όσο και μαχητικό F/A-18 αν και εστιάζει στην ποιότητα των γραφικών που θα ενσωματωθούν σταδιακά σους αντίστοιχους εξομοιωτές πτήσεις που χρησιμοποιούνται για εκπαίδευση στους αντίστοιχους τύπους.

Το σύστημα εξομοίωσης CRVS της Boeing αναπτύσσεται από το 2009 αλλά η υψηλή ποιότητα γραφικών, επιτυγχάνεται χάρις ένα νέο προβολικό σύστημα της JVC που αναβάθμισε το ρεαλισμό της εικόνας του εξωτερικού περιβάλλοντος.

Η αληθοφάνεια λέγεται ότι είναι τόσο μεγάλη ώστε το σύστημα της Boeing «φέρνει τον πραγματικό κόσμο» στο πιλότο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.