ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Να τι πρέπει να κάνεις εάν το κινητό σου υπερθερμαίνεται

Να τι πρέπει να κάνεις εάν το κινητό σου υπερθερμαίνεται

Η υπερθέρμανση ενός κινητού τηλεφώνου smartphone είναι συχνό φαινόμενο και παρατηρείται σε αρκετούς χρήστες.

Η θερμοκρασία της συσκευής, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, ανεβαίνει πολύ και μπορεί να μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην μπαταρία ή και στην οθόνη του κινητού. Δες, παρακάτω, ποιες είναι οι τρεις κινήσεις που πρέπει να κάνεις για να κρατάς τη συσκευή σου στη σωστή θερμοκρασία…

Μην το έχεις συνέχεια στην τσέπη σου: Είναι πολύ σημαντικό να μην κρατάς το κινητό για πολλές ώρες στην τσέπη, ειδικά όταν υπάρχουν υψηλές θερμοκρασίες στην ατμόσφαιρα. Να θυμάσαι ότι το σώμα σου ανεβάζει θερμοκρασία κι αυτό από μόνο του μπλοκάρει τη διαδικασία ψύξης της συσκευής. Επίσης, όταν το φορτίζεις θα πρέπει να το έχεις σε σκιερό μέρος.

Μην αφήνεις το κινητό στο αυτοκίνητο: Το αυτοκίνητο λειτουργεί σαν θερμοκήπιο το καλοκαίρι. Η ζημιά που μπορεί να προκαλέσεις στο κινητό σου είναι μεγάλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μη χρησιμοποιείς το κινητό συνέχεια: Είναι ο πρώτος λόγος που κάνει το κινητό σου να υπερθερμαίνεται. Απενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις και ελαχιστοποίησε τους ήχους. Επίσης, η λειτουργία πτήσης θα το βοηθήσει να κρυώσει πιο γρήγορα, εάν έχει πάρει «φωτιά» στα χέρια σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.