ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Οι “χρυσοί” κανόνες για τις νύφες: Τι πρέπει να προσέξετε πριν ξεκινήσετε το ψάξιμο! (φωτό)

Οι “χρυσοί” κανόνες για τις νύφες: Τι πρέπει να προσέξετε πριν ξεκινήσετε το ψάξιμο! (φωτό)

Μπορεί το δαχτυλίδι των αρραβώνων να είναι το μοναδικό κομμάτι που θα φοράς καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής σου και μετά τον γάμο, το νυφικό όμως είναι εκείνο που θα καθορίσει το πόσο όμορφη νύφη ήσουν.

Για αυτό τον λόγο, αν έχει φτάσει η περίοδος που θα πρέπει να αποφασίσεις για το νυφικό που θα αγοράσεις θα πρέπει να ακολουθήσεις κάποιες συμβουλές για να μην καταλήξεις με το λάθος φόρεμα.

Το ταξίδι της κάθε νύφης είναι διαφορετικό. Για αυτό μην νομίζει ότι επειδή η καλύτερή σου φίλη φίλη το νυφικό της από το πρώτο κιόλας δοκιμαστικό, το ίδιο θα συμβεί και με εσένα.

Κάνε homework. Ξεκίνα να κοιτάς φορέματα στο διαδίκτυο και σε νυφικά περιοδικά για να πάρεις μία ιδέα από το στιλ που σου αρέσει. Αυτήη δουλειά πρέπει να ξεκινήσει έναν περίπου χρόνο πριν την μεγάλη μέρα. Επιπλέον, βρες ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου τραγουδιστές και ακολούθησέ τους στα κοινωνικά δίκτυα για να πάρεις περισσότερες ιδέες και το πιο σημαντικό, να δεις πότε κάνουν εκπτώσεις.

Το πολύ Pinterest κάνει κακό. Φυσικά και θα σου δώσει ιδέες, αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να νομίσεις ότι ο γάμος σου θα έχει την ρετουσαρισμένη εικόνα που βλέπεις στο συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο.

Όρισε έναν προϋπολογισμό. Πρέπει να γνωρίζεις πόσα χρήματα έχεις στη διάθεσή σου ώστε να κάνεις και καλύτερα τις διαπραγματεύσεις σου και ώστε να μην φέρεις σε δύσκολη θέση κανέναν και κυρίως τον εαυτό σου.

Μην τσιγκουνευτείς και πάρεις από το διαδίκτυο. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος να χάσεις τα λεφτά σου.

Να σκέφτεσαι θετικά. Είναι μία από τις πιο δύσκολες και αγχωτικές διαδικασίες, αλλά όσο διαρκεί θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να προσπαθείς να μην απογοητεύεσαι. Ζήσε την κάθε της στιγμή, γιατί είναι μοναδική και αξίζει να έχεις ωραίες αναμνήσεις.

Δεν πηγαίνεις στις πρόβες με 10 άτομα. Κάποτε η νύφη έπαιρνε στην αναζήτηση νυφικού μόνο την μητέρα της. Πλέον αυτό έχει αλλάξει και οι περισσότερες πηγαίνουν με τις φίλες τους, τις αδερφές τους και τις μανάδες τους. Αυτό αρχικά είναι δυσάρεστο για το μαγαζί που σε εξυπηρετεί. Στη συνέχεια βέβαια θα γίνει δυσάρεστο και για εσένα γιατί θα ακούς πολλές και διαφορετικές απόψεις και θα μπερδευτείς. Για αυτό πάρε μαζί σου ένα ή δύο άτομα μόνο. Διάλεξε αυτά που εμπιστεύεσαι το στιλ τους και ξέρεις ότι θα σου πουν την αλήθεια. 

Οι φωτογραφίες δεν δείχνουν το πώς θα είσαι. Θυμίσου, ότι το φόρεμα που διάλεξες δεν έχει ραφτεί ακόμα πάνω σου. Έτσι αν έχεις τραβήξει φωτογραφίες και απογοητεύεσαι με κάτι, σκέψου ότι το τελικό φόρεμα θα ραφτεί έτσι ώστε να σού ταιριάζει απόλυτα.

Να είσαι ανοιχτόμυαλη. Ακόμα και αν σου προτείνουν να φορέσεις κάτι που δεν σού ταιριάζει, δοκίμασέ το γιατί μπορεί να σου δώσει κι άλλες ιδέες.

Φέρε βοήθεια. Δηλαδή, αν φοράς σουτιέν DD να έχεις μαζί σου κάποιο στράπλες με καλή στήριξη. Επιπλέον, αν γνωρίζεις το ύψος που θα έχει το τακούνι που θα βάλεις πάρτο μαζί σου για να διευκολύνεις την μοδίστρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν τρως και δεν πίνεις σαμπάνια στις πρόβες. Φαντάζεσαι να λερώσεις με αυτό τον τρόπο το νυφικό των ονείρων σου; Δεν θα το ‘θελες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.