ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε τη στιγμή που ένα μωρό ακούει για πρώτη φορά τη φωνή της μητέρας του (βίντεο)

Δείτε τη στιγμή που ένα μωρό ακούει για πρώτη φορά τη φωνή της μητέρας του (βίντεο)

Το γύρο του διαδικτύου, κάνει το τελευταίο διάστημα, το βίντεο το οποίο απεικονίζει ένα βρέφος με σοβαρή κώφωση να ακούει για πρώτη φορά την φωνή της μητέρας του.

Ένας πατέρας από το Χάρογκεϊτ της Μεγάλης Βρετανίας βιντεοσκόπησε και δημοσίευσε στο προφίλ του στο Twitter τη στιγμή που η τεσσάρων μηνών κόρη του ακούει τη φωνή της μητέρας της, με τα καινούρια της ακουστικά.

Όπως αναφέρει το BBC, το βρέφος διαγνώστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο με σοβαρή κώφωση και έκτοτε ακούει με τεχνική υποστήριξη. Ο πατέρας της, Paul Addison, σημείωσε για το στιγμιότυπο: «Όταν χρησιμοποιούμε τα ακουστικά, είναι για εκείνη λες και ανάβουμε τα φώτα στο απόλυτο σκοτάδι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.