ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε γιατί οι γιατροί συστήνουν την πρωινή σεξουαλική επαφή

Δείτε γιατί οι γιατροί συστήνουν την πρωινή σεξουαλική επαφή

Όσοι βλέπουν το πρωινό ξύπνημα σαν… αγγαρεία δύσκολα μπορούν να φανταστούν τη μέρα τους να ξεκινά με ερωτικά παιχνίδια, δεν ξέρουν όμως τι χάνουν!

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι πρωινές σεξουαλικές περιπτύξεις έχουν σημαντικά οφέλη για τη σωματική υγεία αλλά και τη διάθεση.

Έχει παρατηρηθεί ότι το πρωινό σεξ ενισχύει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς ενισχύει τα επίπεδα ενός αντισώματος (IgA) που προστατεύει τον οργανισμό από λοιμώξεις.

Παράλληλα, συνδέεται και με τη βελτιωμένη όψη των μαλλιών και της επιδερμίδας, καθώς βοηθά να αυξηθούν τα επίπεδα των οιστρογόνων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, η ερωτική επαφή συνοδεύεται από απελευθέρωση της «ορμόνης της αγάπης» (ωκυτοκίνη), η οποία προωθεί την οικειότητα και εντείνει το συναίσθημα ανάμεσα στους δύο συντρόφους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.