ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

7+1 ψέμματα που σου λένε κάθε μέρα και εσύ… τα πιστεύεις!

7+1 ψέμματα που σου λένε κάθε μέρα και εσύ… τα πιστεύεις!

Οι γυναίκες έχουν πολλά θετικά, μας αγαπάνε, μας φροντίζουν, είναι δίπλα μας σε αρκετές στιγμές τις ζωής μας, όμως… έχουν μια μαγική ικανότητα και αυτή είναι να σου λένε ψέματα και εσύ να μην τα καταλαβαίνεις. Σου παρουσιάζουμε 7+1 ψέματα που λένε κάθε μέρα.

Δείτε ποια είναι:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

  1. «Τι έχεις;» θα ρωτήσει και θα σου απαντήσει πως δεν έχει τίποτα. Όλοι ξέρουμε πως αυτό είναι ψέμα.
  2. «Δεν πειράζει που δεν έκανες τις δουλειές του σπιτιού». Αγαπητέ μας φίλε πρόσεχε γιατί κάτι ετοιμάζει.
  3. Όταν την προτείνεις να περάσει η μητέρα σου από το σπίτι σας, θα σου πει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα. Πίστεψέ μας, έχει .
  4. «Συγνώμη, κοιμόμουν» θα σου πει την επόμενη μέρα αλλά εσύ την είχες καλέσεις στις 9 το βράδυ. Μάλλον κάτι της είχες κάνει.
  5. Θα την πάρεις τηλέφωνο και δεν θα το σηκώσει γιατί όπως θα σου πει, έχει αρκετή δουλειά. Συγνώμη, αλλά αυτό μάλλον είναι ένα ψέμα.
  6. «Οι φίλοι σου μπορούν να έρχονται στο σπίτι όποτε θέλουν». Μην είσαι και τόσο σίγουρος πως το εννοεί.
  7. «Όλοι οι φίλοι σου είναι καλοί και τους συμπαθώ». Με το ένα μάτι ανοιχτό να κοιμάσαι.
  8. «Σε 20 λεπτά θα είμαι έτοιμη». To πιο κλασικό ψέμα που ποτέ μα ποτέ μην πιστέψεις.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.