ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απιστία εν καιρώ κορωνοϊού – Θεωρείται ως «κέρατο» το cybersεx;

Απιστία εν καιρώ κορωνοϊού – Θεωρείται ως «κέρατο» το cybersεx;

Εξαιτίας της καραντίνας που μας έχει επιβάλει ο κορωνοϊό, αλλά και της ευκολίας που υπάρχει – λόγω τεχνολογίας – το cybersεx έχει εκτιναχθεί τον τελευταίο καιρό, είναι όμως απιστία;

Από την στιγμή που το ίντερνετ στις αρχές της δεκαετίας του 2000 έγινε ένα εργαλείο στο οποίο οι άνθρωποι μπορούσαν να βρουν και άλλα πράγματα εκτός από συνταγές ή τραπεζικά παραρτήματα, χάρτες και άλλες πληροφορίες, τότε το ποpνό από τις βιντεοκασέτες και τα βίντεο κλαμπ εισχώρησε και μέσα στο ίντερνετ, όπου μπορούσε κανείς να το βρει ανώνυμα και πανεύκολα και μάλιστα σε πολύ μεγάλη ποικιλία.

Τα πράγματα έχουν εξελιχθεί και γίνει ακόμα πιο εύκολα και εκτός από τα χιλιάδες ποpνοσάιτ πλέον οι επιλογές είναι πιο… διαδραστικές. Με τη δημιουργία των chat rooms και της κάμερας που πια υπάρχει σε κάθε υπολογιστή και smart phone, μπορεί ο καθένας να συνομιλήσει με την δική του ποpνοστάρ ανά πάσα στιγμή και πολλές φορές χωρίς χρέωση.

Εφόσον όμως αυτό δεν γίνεται δια ζώσης, είναι άραγε απιστία; Αυτό αναρωτιούνται δεκάδες αναγνώστες που στέλνουν γράμματα σε εφημερίδες και στήλες συμβουλών καθώς το φαινόμενο του cybersεx έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας για άντρες και τα τελευταία χρόνια και για γυναίκες, κάθε ηλικίας.

Σύμφωνα με έρευνες τις περισσότερες φορές αυτός που κάνει cybersεx και έχει πιαστεί στα πράσα, λέει ότι δεν θεωρούσε την πράξη απιστία καθώς δεν ακουμπούσε και δεν είδε από κοντά το άτομο με το οποίο συναναστράφηκε. Αλλά ο απατημένος την θεωρεί μια πράξη απιστίας σχεδόν ίδια με το να έκανε σeξ με άλλο άτομο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα λοιπόν με δεκάδες έρευνες που έχουν γίνει, ναι, το cybersεx η πλειοψηφία το θεωρεί απιστία…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.