ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ηθοποιός η τελευταία απόγονος του Ιωάννη Καποδίστρια – Έχει παίξει και στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» (φωτο)

Είναι κόρη του Βιάρου-Αυγουστίνου Καποδίστρια και τρισεγγονή του Γεωργίου Καποδίστρια

Ηθοποιός η τελευταία απόγονος του Ιωάννη Καποδίστρια – Έχει παίξει και στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» (φωτο)

Ηθοποιός είναι η τελευταία απόγονος του Ιωάννη Καποδίστρια και μάλιστα έχει συμμετάσχει σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές, ανάμεσα στις οποίες και η σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης.

Πρόκειται για τη Ναταλία Καποδίστρια, η οποία είχε υποδυθεί την δικαστή σε ένα επεισόδιο.

Η Ναταλία Καποδίστρια είναι κόρη του Βιάρου-Αυγουστίνου Καποδίστρια και τρισεγγονή του Γεωργίου Καποδίστρια, αδερφού του πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια.

Έχει συνεργαστεί με το «Αμφιθέατρο» του Σ. Ευαγγελάτου, το «Εθνικό Θέατρο», τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου, Πάτρας και Καλαμάτας, το «Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας», το «Θέατρο του Νότου», το «La Mama Theatre Of New York», το «Festival d’ Avignon», το «Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν» και με θιάσους του ελεύθερου θεάτρου, στην Αθήνα και την περιφέρεια.

Τηλεοπτικά, το 1995 συμμετείχε στα «Ψάθινα καπέλα», ενώ στις αρχές του 1996 έκανε μια guest συμμετοχή στη σειρά «Οι Μεν Και Οι Δεν». Ακολούθησαν οι «Επαγγελματίες» (1996) και έναν χρόνο αργότερα τα σίριαλ «Ο κακός Βεζύρης», «Καραμπόλα», «Τα χρώματα της αγάπης» και «Κωνσταντίνου και Ελένης», ενώ το 1990 η σειρά ντοκιμαντέρ «The Olympic Games in antiquity». Στον κινηματογράφο συνεργάστηκε με σπουδαίους σκηνοθέτες, όπως οι Βασίλης Βαφέας («Κόκκινη μαργαρίτα» και «Κάθε Σάββατο»), Μαρία Ηλιού («Αλεξάνδρεια»), Τάσος Μπουλμέτης («Πολίτικη κουζίνα») και Γιώργος Ζερβουλάκος («Λακωνίας περίπλους»).

Η ίδια είχε μιλήσει στην “Ορθόδοξη Αλήθεια” μεταξύ άλλων και για τον βαθμό της συγγένειάς τους.
«Η Διαμαντίνα Γονέμη και ο Αντωνομαρίας Καποδίστριας, οι γονείς του Κυβερνήτη, έκαναν 10 παιδιά. Το μόνο από τα αγόρια τους που άφησε απογόνους ήταν ο Γεώργιος, ο μικρότερος αδελφός του Ιωάννη. Τέσσερις γενιές έχουν “τρέξει” από τότε. Ο πατέρας μου υπήρξε ο τελευταίος άρρην απόγονος του συγκεκριμένου κλάδου της οικογένειας. Σε μια γραμμή, λοιπόν, αρρενογονίας, πράγματι –ως η μικρότερη από τις τρεις κόρες του πατέρα μου- είμαι η τελευταία απόγονος της οικογένειας Καποδίστρια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.