ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Έλενα Ακρίτα τρολάρει Κ.Μητσοτάκη και διακωμωδεί Ν.Δένδια: «Κύριε Δένδια είστε ο φυσικός αρχηγός της ΝΔ»

Η Έλενα Ακρίτα τρολάρει  Κ.Μητσοτάκη και διακωμωδεί Ν.Δένδια: «Κύριε Δένδια είστε ο φυσικός αρχηγός της ΝΔ»

Με ανάρτησή της στο Facebook, η συγγραφέας και δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα τρολάρει τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια ο οποίος έχει την τάση να το παίζει «αρχηγός» και διάδοχος του Κ.Μητσοτάκη στη ΝΔ.

«Κύριε Δένδια είστε ο φυσικός αρχηγός της ΝΔ», έγραψε ειρωνικά στο Facebook η Έλενα Ακρίτα.

Στην συνέχεια επανήλθε με νέα ανάρτηση και διακωμωδεί τις φιλοδοξίες Ν.Δένδια: «Ο Δένδιας είναι γέννημα θρέμμα της παράταξης του. Όχι όπως οι Μητσοτάκηδες μπαμπάς και γιος που μπήκαν στο κόμμα ως αλεξιπτωτιστές από την πίσω πόρτα και μπαστακώθηκαν. Δεν είναι τυχαίο ότι ο τωρινός ούτε το όνομα του γενάρχη τους Κωνσταντίνου Καραμανλή δεν αναφέρει πλέον και δεν διαμαρτύρεται κανένας ψηφοφόρος τους. Η μισή ντροπή δική τους κι η μισή δική τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.