Αν και πλήρως εμβολιασμένος δεν μπόρεσε να νικήσει τον κορωνοϊό ο Θανάσης Αργύρης αντιδήμαρχος Λαμίας ο οποίος έδινε μάχη εδώ και δύο μήνες με τον κορωνοϊό, είχε καταφέρει να αρνητικοποιηθεί αλλά δυστυχώς τα κατάλοιπα της νόσου, έμελλε να του στοιχίσουν τη ζωή.

Θρήνος στη Λαμία και τη Φθιώτιδα για τον θάνατο του Αντιδημάρχου Λαμιέων Θανάση Αργύρη μόλις στα 62 του χρόνια. Επί πολλά χρόνια υπηρέτησε την Αυτοδιοίκηση από θέση ευθύνης, με τελευταία την ανάληψη καθηκόντων τον περασμένο Νοέμβριο ως Αντιδήμαρχος Λαμιέων, αρμόδιου για θέματα πρωτογενούς τομέα (αγροτικής ανάπτυξης, κτηνοτροφίας, αλιείας) και φυσικών Καταστροφών στη Δημοτική Ενότητα Λιανοκλαδίου.

Σε όλη τη Φθιώτιδα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, έγινε γνωστός όμως μέσω του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου, ως ένα από τα βασικά στελέχη του ιστορικού ΑΣ Λαμία και άλλων αθλητικών ποδοσφαιρικών σωματείων. Στην αγαπημένη του Λαμία, υπηρέτησε και ως προπονητής αναπτυξιακών τμημάτων σε πολύ δύσκολες εποχές.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, στα τέλη Νοεμβρίου, νόσησε σοβαρά από κορωνοϊό αν και εμβολιασμένος και στις 28/11 διασωληνώθηκε και εισήχθη λίγο αργότερα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας. Έδωσε άνισο αγώνα με τον επικίνδυνο ιό και στις 8 Δεκεμβρίου αρνητικοποιήθηκε, χωρίς όμως η κατάστασή του να επιτρέπει μετακίνησή του από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Έτσι μεταφέρθηκε στη Γενική ΜΕΘ όπου και υπέκυψε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η είδηση του θανάτου του Θανάση Αργύρη έπεσε σαν κεραυνός στην τοπική Κοινωνία καθώς επρόκειτο για πολύ αγαπητό άνθρωπο.