Την απολογία του ετοιμάζει στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ ο 37χρονος ιερέας από τα Κάτω Πατήσια, που κατηγορείται για τον βιασμό μιας ανήλικης κοπέλας και συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή ενώ αναμένεται να ισχυριστεί πως πίσω από την καταγγελία υπάρχουν οικονομικά κίνητρα.

Ο ιερέας από τα Κάτω Πατήσια ισχυρίζεται ότι η ανήλικη που τον καταγγέλλει για βιασμό «ίσως να με είχε ερωτευτεί, όμως εγώ δεν ενέδωσα».

Στην τηλεόραση του ALPHA ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι «βοηθούσα την οικογένεια της ανήλικης με πόρους του φιλόπτωχου ταμείου και με όποιον τρόπο μπορούσα ως ιερέας. Όταν σταμάτησαν οι δωρεές που έκανα στην οικογένειά της, επειδή είχαν ανάγκη και άλλοι ενορίτες, τότε πιστεύω ξεκίνησε να μπαίνει στο μυαλό της η ιδέα να με καταγγείλει στις Αρχές προκειμένου να με εκβιάζει».

Πρόσθεσε, ακόμη, πως «η ανήλικη είτε επειδή είμαι ένας ιερέας προσιτός σε όλους είτε επειδή επιδίωκε κάτι παραπάνω από εμένα, ίσως με είχε ερωτευτεί. Και επειδή δεν ενέδωσα, θέλησε να με καταγγείλει» ενώ διερωτάται πως «η καταγγελία δεν ευσταθεί και είναι ψευδής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είμαι πατέρας τριών παιδιών που λατρεύω και αγαπώ ενώ σιχαίνομαι τους βιαστές. Εάν υποτεθεί πως είμαι βιαστής γιατί να επιλέξω να κάνω αυτές τις πράξεις μέσα στον ιερό ναό που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο με την πρόσβαση στο γραφείο ιερέων ανοιχτή ενώ υπάρχει κλειστό κύκλωμα με κάμερες;».