Θεσσαλονίκη: Τρεις δασωληνωμένοι σε ΜΕΘ με μετάλλαξη Όμικρον

Βρίσκονται στο νοσοκομείο Γεννηματάς

Θεσσαλονίκη: Τρεις δασωληνωμένοι σε ΜΕΘ με μετάλλαξη Όμικρον

Τρεις ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι με τη μετάλλαξη “Όμικρον” στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς, στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ.

Οι γιατροί εφιστούν την προσοχή, εστιάζοντας στην σημασία του εμβολιασμού, καθώς, αν και η μετάλλαξη “Όμικρον” είναι πιο ήπια σε σχέση με τη “Δέλτα”, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πώς θα εξελιχθεί στον οργανισμό ενός ανεμβολίαστου που δεν έχει καμία άμυνα έναντι του κορωνοϊού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα, στην εφημερία του “Άγιος Δημήτριος” που έληξε στις 8 το πρωί, έγιναν 20 εισαγωγές ασθενών με covid, ενώ ακόμη 20 περιστατικά εξετάζονται ως ύποπτα. Το πρωί της Τρίτης 25 Ιανουαρίου, έγινε στο νοσοκομείο διαμαρτυρία εργαζομένων, για τις ελλείψεις προσωπικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.